Ελένη Μενεγάκη: Η κόρη της, Μαρίνα Παντζοπούλου, μεγάλωσε και η ομοιότητα με τη μαμά της είναι πραγματικά εκπληκτική

Ελένη Μενεγάκη: Γιόρτασε τα γενέθλια της κόρης της

Τα 7 της χρόνια έκλεισε η μικρότερη κόρη της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Πανζτόπουλου. Η περήφανη μαμά δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες της πανέμορφης κόρης της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, άλλοτε μαζί, άλλοτε μόνη της και άλλοτε με τα τρία μεγαλύτερα αδέρφια της και όπως είναι φυσικό, τα σχόλια και τα likes από τους ακόλουθούς της πέφτουν βροχή.

Η Μαρίνα Παντζοπούλου είναι ένα όμορφο ξανθό κοριτσάκι, με ανοιχτόχρωμα μάτια, το οποίο όσο μεγαλώνει, τόσο περισσότερο μοιάζει στη μαμά της.

Φοιτά σε Βρετανικό σχολείο στη Λυκόβρυση, στο οποίο όλα τα μαθήματα, τόσο του Δημοτικού, όσο και του Γυμνασίου και του Λυκείου, διδάσκονται στα αγγλικά και τα ελληνικά διδάσκονται ως ξένη γλώσσα.

Όπως είχε αποκαλύψει η Ελένη Μενεγάκη για τη σχέση της Μαρίνας με τον μπαμπά της, «παιδιά δεν το έχω ξαναδεί αυτό. Τόσα παιδιά έκανα. Διεκδικεί τον πατέρα της number one θέλει τον πατέρα της. Toν θέλει αποκλειστικά. Δεν τολμάμε να τον πλησιάσουμε, να τον ακουμπήσουμε. Το παιδί φωνάζει. Έρχεται με φόρα. Μας σπρώχνει όλους. «Μπαμπά μου. Μπαμπά μου θέλω. Δικό μου μπαμπά μου». «Nτάξει παιδί μου. Δεν σου είπαμε και τίποτα» σας το ορκίζομαι».

Κάθε χρόνο, τέτοια μέρα, η παρουσιάστρια φτιάχνει με τα ίδια της τα χέρια μία πεντανόστιμη σοκολατένια τούρτα για τα γενέθλια της μικρότερης κόρης της.

Εκτός από την τούρτα, η Ελένη Μενεγάκη έχει βρει και το δώρο για την μικρή της κόρη. Μία από τις πιθανές επιλογές είναι μία εντυπωσιακή κούκλα, καθώς η Μαρίνα Παντζοπούλου έχει ιδιαίτερη αδυναμία στις κούκλες.

Όπως είχε επισημάνει η παρουσιάστρια «εμένα η Μαρίνα μου ζητά συνέχεια κούκλες μωρά, θέλει να είναι η μαμά τους. Στα προηγούμενα παιδιά μου δεν έχω πάρει πολλές κούκλες, εννοείται ότι έπαιρνα πολλά παιχνίδια, αλλά όχι κούκλες, δεν τις αναζητούσαν όπως εγώ… Εγώ θυμάμαι να ζητάω κούκλα, εκείνες που μιλούσαν… Η δίκια μου, η μικρή όλο τέτοια κάνει, δίνει εντολές να φάει, της μιλάει…».

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς της Μαρίνας Παντζοπούλου ελπίζουν ο καιρός να τους το επιτρέψει και να γιορτάσουν τα γενέθλια στον κήπο της βίλας στα Μελίσσια, όπου θα συγκεντρωθεί σύσσωμη η οικογένεια.

Εικόνες της Μαρίνας Παντζοπούλου

Related posts

Δυσάρεστα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα πριν λίγο

Ο σκιτσογράφος ΚΥΡ προβλέπει το μέλλον του Στέφανου Κασσελάκη

3 ζώδια που έχουν την έκτη αίσθηση – Η διαίσθησή τους είναι τpoμακτική, καταλαβαίνουν τα πάντα