Ελένη Μενεγάκη: Η κόρη της, Βαλέρια Λάτσιου, μεγάλωσε και η ομοιότητα με τη μαμά της είναι εκπληκτική

Βαλέρια Λάτσιου: Εικόνες της κόρης της Ελένης Μενεγάκη

Η δημοφιλής Ελληνίδα παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη, έχει αποκτήσει 3 παιδιά από τον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο. Ένα από αυτά τα 3 παιδιά είναι και η Λάουρα, η οποία μοιάζει απίστευτα την κούκλα μητέρα της.

Η Βαλέρια Λάτσιου μας θύμισε πολύ την Ελένη Μενεγάκη στα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση, που τότε ήταν καστανή, ενώ όσο μεγαλώνει, τόσο περισσότερο της μοιάζει.

Βαλέρια Λάτσιου: Εκτός από την εξωτερική εμφάνιση, έχει πάρει στοιχεία και από τον χαρακτήρα της μαμάς της

Η Ελένη Μενεγάκη είχε αναφέρει στο παρελθόν για την μεσαία κόρη της: «Η αλήθεια είναι ότι η Βαλέρια έχει πάρει πολλά στοιχεία του χαρακτήρα μου. Φαινότανε από μικρό και τώρα που μεγαλώνει… ακόμα πιο πολύ!».

Η Βαλέρια είναι ένα ήσυχο αλλά και παραπονιάρικο κορίτσι, λατρεύει τα social media και όπως είχε αποκαλύψει η Ελένη διαβάζει και τη μικρότερη αδερφή της, τη Μαρίνα!

Η Ελένη Μενεγάκη είχε αναφέρει σε εκπομπή της ποιο παιδί της της μοιάζει περισσότερο και τότε είχε τονίσει: «Η Βαλέρια μου μοιάζει πολύ, είναι ίδια εγώ, η Μαρίνα είναι φτυστή ο μπαμπάς της, ο Μάκης, με μπλε μάτια, δεν έχει κάτι άλλο από εμένα… Τα έχω ξεπεράσει αυτά, δεν έχω άγχος… στην αρχή περίμενα να με δω στο πρώτο, δεύτερο παιδί, τώρα ξέρω γεννάω μπαμπάδες»!

Εικόνες της Βαλέριας Λάτσιου

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη