Ελένη Μενεγάκη: «Ήθελα να έχει ο καθένας το σπίτι του, δε μου άρεσε να μένουμε μαζί. Έτσι το έβλεπα εγώ»

by Τόνια Τζαφέρη

Ελένη Μενεγάκη: Οι νέες αποκαλύψεις για τις παλιότερες σχέσεις της

Στην καθημερινή μεσημεριανή εκπομπή της, η Ελένη Μενεγάκη και οι συνεργάτες της συζητούν κατά καιρούς διάφορα θέματα, επίκαιρα και μη. Ένα από αυτά είναι και η συγκατοίκηση ζευγαριών. Με αφορμή το θέμα αυτό, ο καθένας βασίστηκε σε μια δική του εμπειρία και έτσι και η παρουσιάστρια προχώρησε σε αποκαλύψεις για παλιότερες σχέσεις της.

Πιο αναλυτικά το μεσημέρι της Πέμπτης στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη “Ελένη” παρουσιάστηκε ένα θέμα σχετικά με την συγκατοίκηση των ζευγαριών. To θέμα αυτό δε θα μπορούσε φυσικά να μείνει ασχολίαστο από την ομάδα της εκπομπής με τους συνεργάτες της Ελένης Μενεγάκη να περιγράφουν τις δικές τους ιστορίες συγκατοίκησης.

Ελένη Μενεγάκη: «Ήθελα να έχει ο καθένας το σπίτι του, δε μου άρεσε να μένουμε μαζί. Έτσι το έβλεπα εγώ»

Κάποια στιγμή, η Ελένη Μενεγάκη πήρε τον λόγο αποκαλύπτοντας πως στο παρελθόν δεν ήθελε να συγκατοικεί με τους συντρόφους της, προτιμούσε να έχει ο καθένας το δικό του σπίτι.

“Θέλω να ήταν επιλογή μας. Ως ελεύθερη μιλάω”, Ελένη Μενεγάκη

«Εμένα δεν μου άρεσε να μένω με κάποιον μαζί. Θέλω να ήταν επιλογή μας. Ως ελεύθερη μιλάω. Ήθελα να έχω το νοικιασμένο μου σπίτι και να έχει το νοικιασμένο του σπίτι. Ας ήμασταν όλη μέρα μαζί αλλά όχι με το ζόρι να είμαστε μαζί εκεί κάθε βράδυ. Έκανα σχέση και τρία χρόνια, έκανα σχέση και δύο χρόνια. Και στα τρία και στα δύο ήθελα να έχει ο καθένας το σπίτι του. Έτσι το έβλεπα εγώ», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν