Ελένη Μενεγάκη: Συντετριμμένη αποχαιρέτησε τον Δημήτρη Κοντομηνά – «Δεν είχα επαφή μαζί του…»

by Τόνια Τζαφέρη

Eλένη Μενεγάκη: Το δημόσιο αντίο στον Δημήτρη Κοντομηνά

Ένας σπουδαίος επιχειρηματίας και εκδότης έφυγε από την ζωή σήμερα το πρωί, σκορπίζοντας θλίψη και θρήνο σε κοντινούς ανθρώπους και συνεργάτες του. Μια από τις συνεργάτιδες του, ήταν και η Ελένη Μενεγάκη.

Σήμερα τα ξημερώματα ο πρώην εργοδότης της Ελένης Μενεγάκη, Δημήτρης Κοντομηνάς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών.

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Δημήτρης Κοντομηνάς συνεργάστηκαν για πάρα πολλά χρόνια στον Alpha, ενώ είχαν και φιλικές, οικογενειακές σχέσεις. Η απώλεια του επιχειρηματία σκόρπισε θλίψη σε όσους τον γνώριζαν και όπως ήταν αναμενόμενο, η παρουσιάστρια δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί σε αυτό το γεγονός μέσα από την εκπομπή της.

Η Ελένη Μενεγάκη κοίταξε την κάμερα και είπε συγκινημένη:

Στο φινάλε της Ελένης, η Ελένη Μενεγάκη κοίταξε την κάμερα και είπε συγκινημένη: «Είναι το σημείο που θα ήθελα να αποχαιρετήσω έναν άνθρωπο που σήμερα το πρωί έμαθα ότι έφυγε από τη ζωή και το λέω έτσι γιατί… από τη στιγμή που μπήκε στο νοσοκομείο, περίπου 2 χρόνια πριν, εγώ τουλάχιστον δεν είχα πια επαφή μαζί του.

Θέλω να πω μέσα από την καρδιά μου στην οικογένειά του και στους ανθρώπους που τον γνωρίσαμε, βαθιά ειλικρινή συλλυπητήρια. Θα τον έχω στην καρδιά μου γιατί ήταν ένας πολύ ωραίος εργοδότης, πολύ ανοιχτός, πολύ ανθρώπινος, πολύ δοτικός, πολύ κανονικός.

Πέρασα πολύ όμορφα τα 15 χρόνια που ήμουν κοντά του στον Alpha. Μόνο με αγάπη θα τον σκέφτομαι και πραγματικά μέσα από την καρδιά μου θέλω να του ευχηθώ να έχει ένα καλό ταξίδι» είπε αρχικά η Μενεγάκη.

Ελένη Μενεγάκη: Συντετριμμένη αποχαιρέτησε τον Δημήτρη Κοντομηνά – «Δεν είχα επαφή μαζί του…»

Περισσότερες δηλώσεις από την Ελένη Μενεγάκη για τον Δημήτρη Κοντομηνά

«Δεν ξέρω τι εικόνα έχει ο κόσμος για εκείνον, αλλά ο κόσμος που έχει δουλέψει για εκείνον θα έχει να θυμάται πάντα αυτόν τον άνθρωπο με το αρχοντικό παράστημα που έμπαινε μέσα στον Alpha και χαιρετούσε τους πάντες.

Ήταν τόσο ευκολοπροσβάσιμος και γλυκός! Ήξερε να είναι ειδικά με τους όσο πιο χαμηλά στο κομμάτι του σταθμού ακόμα πιο ανοιχτός ανθρώπινος.

Θα τον θυμόμαστε πάντα με πολλή αγάπη. Εγώ προσωπικά θα θυμάμαι και πολλές στιγμές με φαγητά και κρασάκια στο σπίτι του, με γλέντια και κιθάρες», κατέληξε η Ελένη Μενεγάκη.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo