Ελένη Μενεγάκη: Τα προβλήματα στο γάμο της με το Ματέο Παντζόπουλο και τα μαύρα σύννεφα στη σχέση τους

by Τόνια Τζαφέρη

Ελένη Μενεγάκη: Δυσκολεύεται η παρουσιάστρια να ισορροπήσει δημόσια και ιδιωτική ζωή

Ελένη Μενεγάκη: Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Κάπως έτσι όπου υπάρχουν δημοσιεύματα περί χωρισμού, υπάρχουν και μαρτυρίες. Φωτιά έχουν πάρει τα δημοσιεύματα περί σύννεφα στον γάμος της Ελένης με τον Μάκη, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάτι επίσημο.

Ελένη Μενεγάκη: Σύννεφα στο γάμο της

Πιο αναλυτικά προβλήματα φαίνεται πως υπάρχουν στο γάμο της Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου, με το ζευγάρι να βιώνει δύσκολες στιγμές και την τηλεόραση. Ασφαλώς, να είναι υπεύθυνη για αυτό.

Οι δυο τους περνούν μια όμορφη ζωή από τη στιγμή, που αποφάσισαν να ακολουθήσουν κοινή πορεία, πραγματοποιώντας ένα γάμο και αποκτώντας μια κόρη, τη Μαρίνα.

Ένας… απαράβατος όρος του Μάκη ήταν η σχέση τους να μην προβάλλεται έντονα στα Μέσα Ενημέρωσης, κάτι δύσκολο με βάση το όνομα της συζύγου του, αλλά έχοντας καταφέρει κάπως να το μετριάσουν. Μέσα σε όλα αυτά, όμως, προστέθηκε η επάνοδος της Ελένης στην τηλεόραση. Αποτελώντας την τεράστια μεταγραφή του Mega, ανάμεσα σε πολλές σπουδαίες κινήσεις για την νέα σεζόν. Η είδηση αυτή, όμως, μόνο που δεν άρεσε στον Παντζόπουλο, αφού η γυναίκα του θα βρεθεί πάλι στην πρώτη γραμμή.

Ελένη Μενεγάκη: Σύννεφα στο γάμο της

Σύμφωνα με το «Yes Magazine», μάλιστα, υπάρχουν νέα προβλήματα στο γάμο τους, με τη Μενεγάκη να μην έρχεται στην Αθήνα με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Και τον Ματέο να νιώθει αρκετά πιεσμένος.

Ίσως πρόκειται και για έναν από τους λόγους, που η ξανθιά παρουσιάστρια έχει μείνει εδώ και αρκετό καιρό στην Άνδρο. Περνώντας και ξέγνοιαστες στιγμές παράλληλα, μετά την παρουσία στην πρωτεύουσα για τις ανάγκες του trailer της εκπομπής της, ώστε να εκτονωθεί η κατάσταση. Και ο Ματέο να… τη συνηθίσει.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα