Ελένη Ράντου: Η μάχη με την κατάθλιψη, ο αγώνας με τις κρίσεις πανικού, η εγκυμοσύνη που έγινε αιτία χωρισμού και τα λόγια για τον Μαχαιρίτσα

Ελένη Ράντου: Η τηλεοπτική εξομολόγησή της

Η Ελληνίδα ηθοποιός Ελένη Ράντου, μίλησε ανοιχτά στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, για την κατάθλιψη, την εγκυμοσύνη, τη σχέση με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και την απώλεια του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Η Ελένη Ράντου, μίλησε για πρώτη φορά για την κατάθλιψη του συζύγου της, Βασίλη Παπακωνσταντίνου. «Ο Βασίλης παιδεύεται πολλά χρόνια με την κατάθλιψη. Από τότε που τον γνώρισα, νομίζω είναι καλύτερα τώρα. Όταν τον γνώρισα φλέρταρε και με ποιο σκοτεινές σκέψεις. Ήθελε να του τηλεφωνώ ανά τέταρτο μην τυχόν έχω πάθει κάτι. Όταν δεν με έβρισκε έπαιρνε όλα τα νοσοκομεία για να δει αν είμαι καλά» είπε.

Σε ότι αφορά τη δική της περίπτωση είπε, «στα 40 μου άρχισα να νιώθω ότι έχω και κατάθλιψη. Έπαθα το μεγαλύτερο σοκ. Άρχισαν πολύ σκοτεινές σκέψεις, κρίσεις πανικού, άρχισε μια περίεργη σύγκρουση μέσα μου» συνέχισε.

Ενώ αποκάλυψε ότι «στην εγκυμοσύνη μου έφυγα από το σπίτι και είπα στον Βασίλη ότι δεν είναι άξιος να μεγαλώσει το παιδί μας. Του είπα εδώ οι δρόμοι μας χωρίζουν. Έπαθε σοκ! Πήγα να μείνω σε ένα ξενοδοχείο για ένα μήνα. Δεν έβγαινα από το δωμάτιο! Δεν έκανα δεύτερο παιδί γιατί ένιωθα ότι θα «απατήσω» την κόρη μου. Ο Βασίλης ήθελε πάρα πολύ. Ήθελα να υιοθετήσω παιδί, αλλά με σταμάτησε η κόρη μου» ανέφερε.

Και υπογράμμισε: «Το καλό είναι ότι δεν προσπάθησε να με κρατήσει… Είχα θυμώσει γιατί ένας συνεργάτης του τότε μου είχε πει ότι στις ημερομηνίες που θα γεννούσα θα ήταν στη Ρόδο και έλα στη Ρόδο να γεννήσεις… Εγώ το έπαιζα άνετη στην εγκυμοσύνη μου, αλλά η ψυχή μου έτρεμε… Όταν λοιπόν άκουσα αυτό, είπα «εδώ οι δρόμοι μας χωρίζουν….». Αν μου λες να έρθω να γεννήσω εκεί, εγώ φεύγω… έπαθε σοκ, αλλά με άφησε να φύγω»!

Ελένη Ράντου: Η μάχη με την κατάθλιψη, ο αγώνας με τις κρίσεις πανικού, η εγκυμοσύνη που έγινε αιτία χωρισμού και τα λόγια για τον Μαχαιρίτσα

Τα λόγια της Ελένης Ράντου, για την απώλεια του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Η Ελένη Ράντου μίλησε για την απώλεια του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, αλλά και για τους μεγαλύτερους φόβους της. «Με την απώλεια έχω δύσκολη σχέση, δεν τα βγάζω πέρα. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας έφυγε από τη ζωή. Ήμασταν φίλοι, παίζαμε τάβλι, ήταν εξαιρετικός ταβλαδόρος. Θέλω να είμαι πάντα χρήσιμη και αναγκαία στους άλλους. Σε ανθρώπους που χάνω εν ζωή έχω πολύ εγωισμό» τόνισε.

Η ηθοποιός αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι είχε δεχτεί bullying στην παιδική της ηλικία. «Μικρή ήμουν λίγο απροσάρμοστη. Καμιά φορά τα δεύτερα παιδιά δεν εκπλήσσουν κανέναν γιατί νιώθουν ότι είναι μια δεύτερη επανάληψη εμπειριών. Εγώ λοιπόν, νιώθω ότι δεν μπορώ να εντυπωσιάσω κανέναν. Οπότε μέσα σε όλα αυτά είχα γεννηθεί και με 9 βαθμούς αστιγματισμό. Τα γυαλιά ήταν μεγαλύτερα και από το κεφάλι μου» είπε η Ελένη Ράντου.

Και συνέχισε: «Μαζευόντουσαν τα παιδάκια έξω από το σχόλιο και μου έλεγαν «γυαλάκια μυωπία»! Ντρεπόμουν να βγω και σαν άμυνα ανέπτυξα μια αντιθηλυκή μεριά», είπε μεταξύ άλλων η Ελένη Ράντου.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν