Ελένη Ράντου και Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Η ξεχωριστή φωτογραφία από τον κήπο του σπιτιού τους

Ελένη Ράντου: Η σπάνια φωτογραφία από τον κήπο

Εδώ και πολλά χρόνια η Ελένη Ράντου και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου είναι μαζί στη ζωή και μεγαλώνουν παρέα με τον καρπό του έρωτα τους, την κόρη τους Νικολέτα.

Τα σχόλια της Ελένης Ράντου για την καραντίνα

Όντας έγκλειστοι μέσα στο σπίτι όπως οι περισσότεροι από μας η αγαπημένη Ελένη πόσταρε στο Instagram μα φωτογραφία το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής που δείχνει εκείνη τον άντρα της στο κήπο του σπιτιού τους.

Με το εν λόγω post η Ελένη Ράντου θέλησε  να εμψυχώσει τον κόσμο που που έμελλε να ζήσει μακριά από το πατροπαράδοτο Πάσχα και τις κλασσικές συνήθειες των ημερών και να δείξει πως ακόμη και μέσα στο σπίτι μπορούμε με λίγη καλή θέληση να προσπαθήσουμε να περάσουμε το κατά δύναμιν καλά.

«Μου έρχεται τρέλα κάποιες μέρες. Δεν μου είναι εύκολο να μένω σπίτι. Δεν ήμουν συνηθισμένη να κοιμάμαι τόσο πολύ και κάποιες στιγμές μου δημιουργείται η αίσθηση ότι θέλω να κοιμάμαι και να ξυπνήσω όταν θα έχει τελειώσει όλο αυτό. Είναι πρωτόγνωρο αυτό να θέλεις να αγκαλιάσεις την κόρη σου, τον άνθρωπό σου και να σκέφτεσαι αν είναι σωστό…», είχε δηλώσει η αγαπημένη ηθοποιός.

Ελένη Ράντου και Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Η ξεχωριστή φωτογραφία από τον κήπο του σπιτιού τους

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν