Ελέυθερος ξανά ο Ηρακλής Τσουζίνοφ: Τίτλοι τέλους στη σχέση του νικητή του GNTM και της Μαρινέλας Ζύλα

Ηρακλής Τσουζίνοφ:

Ο Ηρακλής Τσουζίνοφ και η Μαρινέλα Ζύλα δεν είναι πια ζευγάρι, όπως δήλωσε το ίδιο το μοντέλο και νικητής του GNTM. Σύµφωνα µε όσα γράφει στο «Secret» η Σάσα Σταμάτη, o νικητής του διαγωνισμού μόδας επιβεβαίωσε για πρώτη φορά τον χωρισµό του, λέγοντας: «∆εν είµαστε πια µαζί µε τη Μαρινέλα. Εχουµε χωρίσει. ∆ιατηρούµε φιλικές σχέσεις».

Ελέυθερος ξανά ο Ηρακλής Τσουζίνοφ: Τίτλοι τέλους στη σχέση του νικητή του GNTM και της Μαρινέλας Ζύλα

Ηρακλής Τσουζίνοφ και Μαριαλένα Ζύλα: Το ζευγάρι έζησε έναν παθιασμένο έρωτα

Τo ζευγάρι έζησε έναν παθιασµένο έρωτα, αφού δεν ήταν λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι τούς είχε «συλλάβει» σε τρυφερά ενσταντανέ.

Ωστόσο, οι δυο τους από κοινού αποφάσισαν να βάλουν τέλος στη σχέση τους και να παραµείνουν δύο καλοί φίλοι, αφού ήθελαν να δώσουν περισσότερη βάση στα επαγγελµατικά τους.

Να σηµειωθεί ότι, µπαίνοντας στο σπίτι του «GNTM», ο Ηρακλής ήταν σε σχέση µε την Αγγελική Κάτρη. Μια σχέση η οποία έληξε αµέσως µετά τη νίκη του και το τέλος του παιχνιδιού. Ηδη πριν µπει στο σπίτι του «GNTM», ο Ηρακλής διατηρούσε δεσµό µε την Αγγελική, και µάλιστα µιλούσε µε πολύ τρυφερά λόγια για εκείνη.

Μετά τη νίκη του, οι δυο τους χώρισαν, µε τις φήµες να φουντώνουν ότι ο Ηρακλής είναι ζευγάρι µε τη συµπαίκτριά του Μαρινέλα Ζύλα, κάτι που τελικά επιβεβαιώθηκε.

Πλέον, όµως, έχουν χαράξει και οι δυο τους χωριστούς δρόµους.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo