«Έλιωσαν» Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου: Το τρυφερό βίντεο με τη κόρη τους, Μελίτα να λέει τα πιο γλυκά κάλαντα στη τηλεόραση

by Εύα Ζαχαριάδη

Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Η κόρη τους λέει τα πιο γλυκά κάλαντα στη τηλεόραση

Το αγαπήμενο ζευγάρι παρουσιαστών καλημέρισαν το τηλεοπτικό κοινό του Breakfast @Star με το πιο τρυφερό βίντεο από την μικρή τους κόρη, Μελίτα-Δήμητρα. Το ζευγάρι είχε ετοιμάσει μια έκπληξη με την μικρή Μελίτα – Δήμητρα να τραγουδάει τα κάλαντα.

Η κόρη της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου τραγούδησε τα κάλαντα, με τους υπερήφανους γονείς να χαμογελούν και να συγκινούνται συνάμα. «Αύριο δεν θα είμαστε εδώ, γιατί είναι Σάββατο. Δεν θα μπορέσουμε να σας πούμε τα κάλαντα και έτσι σας έχουμε ένα βίντεο με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο να σας λέει τα κάλαντα» είπε η τραγουδίστρια.

«Έλιωσαν» Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου: Το τρυφερό βίντεο με τη κόρη τους, Μελίτα να λέει τα πιο γλυκά κάλαντα στη τηλεόραση

«Χριστούγεννα είναι τα παιδάκια μας, γενικά η οικογένεια, ό,τι κι αν σημαίνει η οικογένεια για τον καθένα μας. Ό,τι μας κάνει να νιώθουμε αγάπη, νοσταλγία και μας ξυπνάει αναμνήσεις» είπε ο Ετεοκλής Παύλου.

Οι συνεργάτες του ζευγαριού σχολίασαν πόσο καλή φωνή έχει η μικρή Μελίτα – Δήμητρα.

Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Το τρυφερό στιγμιότυπο με τη μικρή Μελίτα- Δήμητρα

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo