Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Ο γάμος στα 20, η σχέση ζωής με τον πρώην σύζυγό της και η ηθοποιός κόρη της

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Όλα όσα δεν γνωρίζατε

Στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, «Ενώπιος Ενωπίω», στον ΑΝΤ1 βρέθηκε η ηθοποιός Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η οποία μίλησε ανοιχτά για όλους και για όλα. Η ίδια αναφέρθηκε τόσο στην καριέρα της, όσο και στην σχέση με την κόρη της, Μαρία Χάνου και τον πρώην άνδρα της, Ταξιάρχη Χάνο.

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Η σχέση αγάπης με τον πρώην σύζυγό της

Όπως υπογράμμισε για τον Ταξιάρχη Χάνο «μου ξέφυγε και τον είπα ο πρώην σύζυγός μου. Είναι ο πατέρας της κόρης μου, δεν γινόταν να μη συναντηθώ με τον Ταξιάρχη. Έχουμε σχέση καρμική και κάναμε αυτό το παιδί. Χωρίζει ο άνθρωπος γιατί δεν πάει κάτι καλά, γιατί δεν συνεννοείται, γιατί να συνεννοηθεί μετά; Έπρεπε να χωρίσω με τον πατέρα της κόρης μου και τα καταφέραμε. Ήμουν δύσκολος άνθρωπος, ήταν δύσκολος άνθρωπος. Δύσκολες οι συγκρούσεις. Η αγάπη που υπάρχει τώρα δεν αλλάζει. Θα είμαι πάντα δίπλα του. Εμείς ερωτευτήκαμε πάρα πολύ. Στα κάγκελα ο έρωτας. Δεν το αλλάζω με τη σχέση που έχουμε τώρα. Η αγάπη η βαθιά που έχουμε ο ένας για τον άλλον και για το παιδί μας δεν αντισταθμίζεται με τίποτα».

Σχετικά με την κόρη της, Μαρία Χάνου και την απόφαση να γίνει ηθοποιός, η  Ελισάβετ Κωνσταντινίδου επεσήμανε «έκανα ό,τι μπορούσα, σύμφωνα με τις ικανότητές μου. Έκανα το καλύτερο που μπορούσα για την κόρη μου. Με κορόιδεψε για την υποκριτική, είναι ένα έξυπνο κορίτσι η κόρη μου. Πέρασε σε μια σχολή στην Σπάρτη και συνεννοήθηκε με τον μπαμπά της να δώσει σε Δραματική Σχολή. Ήξερε ότι εγώ δεν ήθελα να ακολουθήσει το επάγγελμα των γονιών της. Την τρόμαξα και βρήκε τρόπο. Αφού τη γράψαμε στη σχολή, μας λέει θα πάω στην Δραματική. Έγινε χαμός».

Όσον αφορά τον άγνωστο γάμο της, η πρωταγωνίστρια της σειρά «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» σημείωσε «ήταν ο πρώτος γάμος, πριν τον Ταξιάρχη. Παντρεύτηκα στα 20 μου, ήμασταν μαζί από τα 11. Χωρίσαμε μετά από τρία χρόνια γάμου, ήμουν 23 ετών. Παρόλο που χαθήκαμε ήταν μέρος της ζωής μου και τον θυμάμαι με αγάπη και με συγκίνηση».

Αναφερόμενη στην αείμνηστη μητέρα της, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, τονίζοντας «η μαμά μου, μού έκλεισε το τηλέφωνο όταν της είπα ότι πέρασα στη δραματική σχολή. Ποτέ δεν καμάρωνε για μένα. Αφού τελείωνα μια παράσταση και μου έλεγε “ωραία και τώρα ποια δουλειά θα κάνεις;”. Ήθελε να κάνω άλλη δουλειά, αυτή την θεωρούσε μια από τις τρέλες μου. Άρχισε πια να καμαρώνει αφού έγινε αυτή η φασαρία με το “Παρά Πέντε” και της έλεγαν πια για μένα. Και την έβλεπα στο θέατρο να λέει στους διπλανούς της “κόρη μου είναι».

Μάλιστα, όταν είδε στην οθόνη την εικόνα της μητέρας της, αναφώνησε δακρυσμένη «καλή μου, καλή μου, καλή μου μανούλα μου! Γλυκιά μου μάνα! Ωχ, τι μου έκανες, τώρα…».

Στην εκπομπή μίλησε με τρυφερά λόγια αγάπης και η αδερφή της ηθοποιού, Ευγενία Εμμανουηλίδου.

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Ο γάμος στα 20, η σχέση ζωής με τον πρώην σύζυγό της και η ηθοποιός κόρη της

Η συνέντευξη της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo