Ελισάβετ Κωνσταντινίδου – Ζέτα Μακρυπούλια: Η «μεγάλη» φιλία, οι φήμες για τσακωμό και η επανασύνδεση

by Εύα Ζαχαριάδη
Ελισάβετ Κωνσταντινίδου – Ζέτα Μακρυπούλια: Η «μεγάλη» φιλία, οι φήμες για τσακωμό και η επανασύνδεση

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου – Ζέτα Μακρυπούλια: Τι συμβαίνει με τις δύο αχώριστες φίλες και δεν τις βλέπουμε πια μαζί

Πολλές οι φήμες για την φιλία Ζέτας Μακρυπούλια – Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Τα δημοσιεύματα και οι κακές γλώσσες τις ήθελαν από κολλήτες να είναι τσακωμένες. Ωστόσο η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

Τι είπε η Κωνσταντινίδου για τη Μακρυπούλια;

Η Ζέτα Μακρυπούλια και η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου είναι κολλητές φίλες και μέχρι πριν λίγους μήνες δεν πήγαιναν πουθενά χωριστά.

Όταν η Ζέτα είχε πάρει μέρος στο Dancing with the Stars, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου ήταν στα παρασκήνια για να εμψυχώνει τη Ζέτα. Μέχρι και στα καμαρίνια συνόδεψε τη στενή της φίλη για να τη βοηθήσει στο ντύσιμο.

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου έχει παντρευτεί δύο φορές στο παρελθόν, αλλά έχει χωρίσει.

Η Ζέτα Μακρυπούλια έχει κάνει μακροχρόνιες σχέσεις με γνωστούς τραγουδιστές και τελευταία ήταν σε σχέση με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Οι δύο φίλες φαίνεται οτι μεταξύ τους έχουν βρει την πραγματική αγάπη, και η αγάπη αυτή διαρκεί χρόνια.

Στο παρελθόν, ο φωτογραφικός φακός είχε συλλάβει τις Ζέτα Μακρυπούλια – Ελισάβετ Κωνσταντινίδου σε μοναχικές διακοπές στην Πάρο, που προσπάθησαν να κρατήσουν μυστικές. Ζήτησαν μάλιστα από εστιάτορα του νησιού να μην αποκαλύψει τίποτα για τις δραστηριότητες τους στους παπαράτσι που τις καταδίωκαν.

Τι δήλωσε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για την σχέση της με την Ζέτα Μακρυπούλια

Τα τελευταία χρόνια η Ζέτα Μακρυπούλια εκ των πραγμάτων περνούσε πολύ χρόνο με το Μιχάλη Χατζηγιάννη και έτσι οι δύο κολλητές φίλες είχαν απομακρυνθεί. Ωστόσο μετά τον χωρισμό της από τον τραγουδιστή ήρθε και η… επανασύνδεση με την φίλη της, αφού πλέον έχει περισσότερο χρόνο.

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου – Ζέτα Μακρυπούλια: Η «μεγάλη» φιλία, οι φήμες για τσακωμό και η επανασύνδεση

Γι’ αυτό και σε πρόσφατη συνέντευξη της στο ΟΚ! η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου παραδέχεται οτι η Ζέτα της λείπει πολύ: «Σίγουρα πλέον δεν θα βγούμε έξω μαζί κάθε μέρα, όπως κάναμε παλαιότερα, και υπάρχουν στιγμές που μου λείπει πάρα πολύ.»

Προτεινόμενα