Έλλη Κόκκινου: Η συγκίνηση για τον γιο της Αλέξανδρο ο οποίος έκλεισε τα 14 χρόνια

Έλλη Κόκκινου: Εύχεται στον γιο της Αλέξανδρο για τα γενέθλια του

Πριν από μερικές εβδομάδες η γνωστή τραγουδίστρια θέλησε να ευχηθεί στον γιο της Αλέξανδρο ο οποίος έκλεισε τα 14 και εκείνη με μια ανάρτηση μοιράστηκε δημόσια τις ευχές.

Τα γενέθλιά του είχε την Τετάρτη (18/5) ο γιος της Έλλης Κοκκίνου, Αλέξανδρος.

Ο μοναχογιός της γνωστής τραγουδίστριας έκλεισε τα 14 και η περήφανη μητέρα δεν γινόταν να μην του ευχηθεί δημόσια μέσα από τα social media.

Έτσι, η Έλλη Κοκκίνου που του έχει τεράστια αδυναμία δημοσίευσε μία φωτογραφία με τον γιο της, από το ταξίδι που είχαν κάνει στο Παρίσι το 2017.

Συγκεκριμένα, μητέρα και γιος ποζάρουν χαμογελαστοί ενώ η τραγουδίστρια τον κρατάει στους ώμους της.

Η ανάρτηση και τα λόγια της Έλλης Κοκκίνου για τον γιο της

«Παρίσι 2017 όταν ακόμα μπορούσα να σε πάρω στους ώμους μου. Σήμερα που κλείνεις τα 14 και έχεις μεγαλώσει τόσο, ούτε να το σκέφτεσαι… Το πιθανότερο είναι να με πάρεις εσύ στους ώμους σου, άρα ετοιμάσου… Χρόνια σου πολλά κι ευτυχισμένα γιέ μου! Σε λατρεύω», έγραψε χαρακτηριστικά η Έλλη Κοκκίνου στην ανάρτησή της.

«Δεν υπάρχει λόγος να δημοσιεύω φωτογραφίες με τον γιο μου. Δεν του αρέσει η προβολή σε αυτή την ηλικία μέχρι να είναι ο Αλέξανδρος Βασιλειάδης θα είναι το παιδί της Κοκκίνου. Γιατί από τώρα; Δεν θέλει να τον δουν», είχε πει η τραγουδίστρια σε παλιότερη συνέντευξή της.

Η Έλλη Κοκκίνου και ο Αλέξανδρος έχουν μια όμορφη σχέση μητέρας και γιου, ενώ η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε δηλώσει ότι ο γιος της Αλέξανδρος δεν ασχολείται με τη δουλειά της, κάτι που της αρέσει: «Δεν τον έχω βάλει στο τρυπάκι να με θαυμάζει για αυτό που κάνω. Προτιμώ να με θαυμάζει για το σκι που θα κάνουμε, το φαγητό που θα του φτιάξω, το πώς είμαι σαν μαμά».

Related posts

Τεράστια «Βóμβα» στην Ελληνική Showbiz με τον «Σασμό» – Διάσημοι ηθοποιοί της σειράς ζευγάρι και στη ζωή

Ασταμάτητος ο Παλαιοχριστιανός: Έκανε κίνηση-ματ και ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω-κάτω στην Ελλάδα

Επıχειρηματίας, φίλος του Χάρι και της Μέγκαν: «Λuπάμαι που η Κέιτ έχει καpκiνο αλλά το παλάτı είπε αυτό το ψέμα»