Έλληνες φοιτητές αποκαλύπτουν τα πιο παράξενα φαγητά που έφτιαξαν: «Παστίτσιο με σοκολάτα και μακαρόνια με μουστάρδα»

Έλληνες φοιτητές: Όταν η πείνα χτυπάει την πόρτα

Ένα αναπόσπαστο μέρος της φοιτητικής ζωής είναι η ανακάλυψη της μαγειρικής κυρίως για αρχάριους. Γιατί όταν δεν υπάρχει δυνατότητα για ντελίβερι ή το τάπερ της μαμάς έχει τελειώσει, τότε λίγο πολύ όλοι έχουμε δοκιμάσει ακραία φαγητά για να ικανοποιήσουμε την πείνα μας.

Αν έχεις ζήσει κι εσύ ως φοιτητής σε κάποια πόλη μακριά από το πατρικό σου, σίγουρα θα έχεις έρθει αντιμέτωπος με το «τέρας» που λέγεται «μαγειρική». Ειδικά τον πρώτο καιρό της ανεξαρτησίας σου, το τι θα φας είναι το τελευταίο που σε απασχολεί. Προέχουν οι παρέες, η διασκέδαση και τα όσα γίνονται στη σχολή σου.

Τι γίνεται όμως την ώρα που η πείνα σου έχει φτάσει σε απροχώρητο στάδιο; Εκείνη τη στιγμή που βρίσκεσαι μόνος στο σπίτι και δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα φαγώσιμο, αλλά ούτε και χρήματα στην τσέπη για να παραγγείλεις. Οι χρήστες του ελληνικού Reddit, λοιπόν, πρόσφατα αποφάσισαν να ανοίξουν το θέμα «ακραία φοιτητικά φαγητά» και τα αποτελέσματα ήταν απολαυστικά. Μπορεί και όχι.

Ας δούμε τα καλύτερα χειρότερα φαγητά που ετοίμασαν κάποτε οι Έλληνες φοιτητές και ας σκεφτούμε τι θα είχαμε κάνει εμείς στη θέση τους.

Έλληνες φοιτητές: Οι αποκαλύψεις τους για τα ακραία φαγητά που έχουν φτιάξει

Related posts

Mandisa: Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια – Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

Βαρύ πένθος για την Ελένη Βιτάλη: Έφυγε από τη ζωή ο αδερφός της – Τα σπαρακτικά λόγια της

Χωρισμός “βομβα” μετά από 14 χρόνια γάμου στην οικογένεια Γλύξμπουργκ