Έλληνες στη Μύκονο δίνουν 800 ευρώ για τις χρυσές μπριζόλες του Τούρκου Νουσρέτ

by Τόνια Τζαφέρη

Νουσρέτ Μύκονος: Η επιτυχία του στο νησί των ανέμων είναι τεράστια

Νουσρέτ Μύκονος: Όχι μόνο στο νησί της Μυκόνου αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο, ο γνωστός Τούρκος σεφ Salt Bae, κατά κόσμον Νουσρέτ Γκιογκτσέ, είναι από τους πιο επιτυχημένους σεφ αυτήν την στιγμή στον κόσμο.

Όλα ξεκίνησαν από τα social media όπου έγινε το απόλυτο viral στο ίντερνετ το 2017. Χάρη στο πώς αλατίζει το κρέας. Και έκτοτε έχει καταφέρει να αναδειχθεί σε έναν επιτυχημένο επιχειρηματία. Έχει ανοίξει αρκετά εστιατόρια σε όλο τον κόσμο και έχει σερβίρει μερικά από τα πιο γνωστά ονόματα, όπως ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Νουσρέτ Μύκονος: Έλληνες του πληρώνουν 800 ευρώ για μια μπριζόλα

Ο Τρύφωνας Σαμαράς, πρόσφατα, επισκέφθηκε το εστιατόριό του στη Μύκονο και δοκίμασε τις λιχουδιές του διάσημου σεφ. Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο προβλήθηκε στην εκπομπή του OPEN «Καλοκαίρι #not». «Ο Νουσρέτ είναι “χειρουργείο”. Δεν είναι να μπαίνεις μέσα.

Νουσρέτ Μύκονος: Έλληνες του πληρώνουν 800 ευρώ για μια μπριζόλα

Μου είπε ένας φίλος μου ότι πήγαν τρία άτομα, έφαγαν τρεις μπριζόλες και ήπιαν τρεις μπίρες και πλήρωσαν 800 ευρώ» σχολίασε ο Γρηγόρης Γκουντάρας ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης έστειλε ένα μήνυμα, αποκαλύπτοντας ότι ένα μπέργκερ έχει 90 ευρώ και είναι το πιο φθηνό φαγητό που μπορεί να φάει κάποιος στο εστιατόριο του Salt Bae.

Νουσρέτ Μύκονος: Έλληνες του πληρώνουν 800 ευρώ για μια μπριζόλα

Η επίσκεψη του Τρύφωνα Σαμαρά στο Nurset της Μυκόνου

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo