Ελληνίδα τατουατζής δημιουργεί δωρεάν τατουάζ σε γυναίκες με μαστεκτομή

Ελληνίδα τατουατζής δημιουργεί δωρεάν τατουάζ σε γυναίκες με μαστεκτομή

Ελληνίδα τατουατζής: Χαρίζει χαρά, αισιοδοξία και χαμόγελα κάνοντας Nipple Tattoo

Ελληνίδα τατουατζής: Μία φοβερή γυναίκα, γεμίζει τις ψυχές εκείνων που ταλαιπωρήθηκαν από την επάρατη νόσο και βγήκαν νικήτριες, διεκδικώντας τη ζωή. Η γυναίκα που χαρίζει χαρά, αισιοδοξία και χαμόγελα ονομάζεται Γιώτα Τζανίδου.

Τα τατουάζ διακοσμούν το σώμα με όμορφα σχέδια και χρώματα, ενώ κρατούν ζωντανή την μνήμη για βιώματα και καταστάσεις που επιλέγει κάποιος να αποτυπώσει πάνω του, ώστε να μην τα ξεχάσει ποτέ. Συχνά, όμως κάποιοι επιλέγουν να κάνουν ταταουάζ για να καλύψουν πληγές του σώματος και της ψυχής.

Η Γιώτα Τζανίδου, έχει φτάσει τα τατουάζ σε άλλη διάσταση, αφού με την δουλειά της απαλύνει τον πόνο της ψυχής. Η Χανιώτισσα tattoo artist, έχει επιλέξει να ασχοληθεί με την τέχνη του τατουάζ, γιατί αγαπά τα τατουάζ, ενώ της αρέσει να σχεδιάζει και να ζωγραφίζει πάνω στο ανθρώπινο σώμα. Εδώ και λίγο καιρό η Γιώτα, προσφέρει δωρεάν, τατουάζ στην θηλή, σε γυναίκες που έχουν δώσει μάχη με τον καρκίνο.

«Οι γυναίκες μετά από την εγχείρηση συχνά νιώθουν ακρωτηριασμένες, καθώς πιστεύουν ότι το στήθος είναι από τα πιο θηλυκά στοιχεία πάνω τους. Έχω επιλέξει λοιπόν να βοηθάω αυτές τις γυναίκες, ώστε να νιώθουν και πάλι ολοκληρωμένες και να βλέπουν την ζωή με αισιοδοξία. Σίγουρα δεν μπορώ να θεραπεύσω το σώμα της κάθε γυναίκας, όμως συμβάλλω, ώστε να απαλυνθεί ο πόνος στην ψυχή.  Οι γυναίκες αυτές ντρέπονται για το σώμα τους, για τις ουλές που φαίνονται και που το στήθος τους δεν είναι όπως πριν.  Μετά λοιπόν, από σκέψη και παρότρυνση του συζύγου μου, αποφάσισα να ασχοληθώ με το συγκεκριμένο είδος τατουάζ» αναφέρει η Γιώτα.

Ελληνίδα τατουατζής δημιουργεί δωρεάν τατουάζ σε γυναίκες με μαστεκτομή

Τι είναι το τατουάζ στην θηλή/nipple tattoo;

Ο επαναχρωματισμός της θηλής και της άλω, γίνεται μετά από χειρουργείο μαστεκτομής και αποκατάστασης, εφόσον ο γιατρός έχει δώσει την έγκριση για τατουάζ στην συγκεκριμένη περιοχή. Φυσικά, αυτό συμβαίνει με γραπτή βεβαίωση.  Όπως τονίζει η Γιώτα, η διαδικασία για κάθε θηλή διαρκεί περίπου μία ώρα και δεν είναι καθόλου επίπονη.

«Η κάθε γυναίκα, έχει και μία θλιβερή ιστορία να διηγηθεί. Αυτό που συχνά με συγκλονίζει είναι η αντιμετώπιση που εισπράττουν από τον γύρω κόσμο και από κάποιους γιατρούς. Υπάρχουν γυναίκες που ανέφεραν, ότι δεν τους έδωσαν την απαραίτητη σημασία, καθώς θεωρούσαν ότι πρόκειται για επέμβαση ρουτίνας.

Κάποιες από αυτές έχουν κακές ουλές. Μία γυναίκα, μου είχε πει χαρακτηριστικά, ότι όταν παραπονέθηκε στον γιατρό της για την ουλή, εκείνος της απάντησε:

«Δεν φτάνει που σε γλύτωσα από το θάνατο, εσύ κόλλησες στο σχήμα της ουλής». Η Γιώτα, μέσα από την δουλειά της θέλει να περάσει ένα μήνυμα αισιοδοξίας. Θέλει να πει σε όλες τις γυναίκες, ότι δεν πρέπει να το βάζουν κάτω. Η ψυχολογία είναι το Α και το Ω.

«Χρειάζεται πείσμα, να παλέψεις όχι μόνο για τον εαυτό σου αλλά και για την οικογένεια σου και όσους σε αγαπούν».

Όποια γυναίκα ενδιαφέρεται για τατουάζ θηλής μπορεί να επικοινωνήσει με την Γιώτα μέσω της σελίδα της στο facebook: Tattooholic.

Προτεινόμενα