Ελληνική υπερηφάνεια: Ανατριχιάζει βίντεο με στρατιώτες που ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο στο Καστελόριζο

Καστελόριζο: Η ελληνική απόβαση στο νησί που συγκίνησε

Το βίντεο αυτό του διαδικτύου κάνει τον γύρο της Ελλάδας, προκαλώντας σε πολλούς ανατριχίλα, αφού ακούγονται οι Έλληνες στρατιώτες να ψάλλουν τον εθνικό ύμνο κατα την ύψωση σημαίας.

Την ώρα που η Αγκυρα ψάχνει συνεχώς τρόπους να δυναμιτίσει το κλίμα στην Ανατολική Μεσόγειο, φωτογραφίες του Γαλλικού Πρακτορείου έδωσαν την αφορμή για νέα επίθεση και απειλές της Τουρκίας κατά της Ελλάδας. Στις φωτογραφίες φαίνονται οι Έλληνες στρατιώτες να αποβιβάζονται από πλοίο της γραμμής στο Καστελόριζο και η Τουρκία βρήκε αφορμή να κατηγορήσει την Ελλάδα πως παραβιάζει τη Συνθήκη των Παρισίων του 1947 σχετικά με το Καστελόριζο.

Μετά την αποβίβαση τους οι Έλληνες στρατιώτες που έψαλλαν τον Εθνικό Ύμνο στο Καστελόριζο όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο.

“Το ελληνικό υπουργείο Άμυνας διευκρινίζει πως πρόκειται απλώς για εναλλαγήτης φρουράς που πηγαίνει από τη Ρόδο στο Καστελόριζο”

Ωστόσο, το ελληνικό υπουργείο Άμυνας διευκρινίζει πως πρόκειται απλώς για εναλλαγήτης φρουράς που πηγαίνει από τη Ρόδο στο Καστελόριζο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αυτό γίνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα και σίγουρα δεν αποτελεί αιφνιδιαστική κίνηση. Μάλιστα, ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, είχε ξεκαθαρίσει (κατά το παρελθόν) πως ό,τι απειλείται δεν αποστρατιωτικοποιείται, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα στην Άγκυρα για τα επεκτατικά της σχέδια.

Related posts

Πeθανε γνωστός Έλληνας ηθοποιός πριν λίγο

Τα 2 ζώδια που σκέφτονται συνέχεια αρνητικά – Είναι πεσιμιστές, δεν βλέπουν πουθενά το καλό

Φpίκη: Έπeσε μέσα σε ενεργό ηφαίστειο ενώ έβγαζε σέλφι