Ελπίδα Νίνου: «Είχα καταλάβει ότι μάλλον αυτή είχε ερωτευτεί τον σύζυγό μου. Ήταν παρορμητική, δεν σεβόταν τα όρια των άλλων»

by Τόνια Τζαφέρη

Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Όσα δήλωσε η σύζυγος του

Στο μικτό ορκωτό δικαστήριο έπρεπε να παρευρεθεί σήμερα ο γνωστός ηθοποιός, καθώς ξεκινάει η δίκη για την υπόθεση του. Ο ίδιος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο για λόγους υγείας, ωστόσο μάρτυρες και από τις δυο μεριές ήταν εκεί.

Η σημερινή ημέρα είχε οριστεί ως δικάσιμος για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππιδη ο οποίος κατηγορείται για έναν βιασμό και δυο απόπειρες. Παρότι ο ίδιος δεν παρέστη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, λόγω του σοβαρού προβλήματος υγείας του, οι καταγγέλλουσες μαζί με τις μάρτυρες κατηγορίας και τον πρόεδρο του ΣΕΗ, Σπύρο Μπιμπίλα ήταν εκεί από νωρίς το πρωί.

Ελπίδα Νίνου: «Είχα καταλάβει ότι μάλλον αυτή είχε ερωτευτεί τον σύζυγό μου. Ήταν παρορμητική, δεν σεβόταν τα όρια των άλλων»

Η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδα Νίνου δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο

Η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδα Νίνου δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο ωστόσο, μέρος της κατάθεσής της για την υπόθεση του βιασμού παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

«Όσον αφορά στην καταγγέλλουσα, αυτό που μου είχε κάνει εντύπωση στη συμπεριφορά της, ήταν ότι είχε θρασύτητα, ότι ήταν παρορμητική, δεν σεβόταν τα όρια των άλλων και παρενέβαινε πολλές φορές στις προσωπικές συζητήσεις άλλων, χωρίς κανένα λόγο, πράγμα που δημιουργούσε στους άλλους απορία και αμηχανία.

Χωρίς κανένα λόγο και απρόσκλητη, έμπαινε στα καμαρίνια των ηθοποιών με τους οποίους δεν είχε καμία σχέση με τη δικαιολογία ότι είχε έρθει για να δει τη μητέρα της.

Σύζυγος Πέτρου Φιλιππίδη: “Εγώ όμως είχα καταλάβει ότι μάλλον αυτή είχε ερωτευτεί τον σύζυγό μου”

Μια ηθοποιός μου είχε πει… ότι είχε δει μια φορά την καταγγέλλουσα να κλαίει στις τουαλέτες και όταν τη ρώτησε τι είχε εκείνη της απάντησε αναφερόμενη στον σύζυγό μου, “εγώ τον αγαπάω και αυτός δε μου μιλάει”.

Το 2011 με κάλεσε ο Σπύρος Μπιμπίλας να δω την παράσταση στην οποία έπαιζε ο ίδιος και όπως παρακολουθούσα, ήρθε και έκατσε δίπλα μου η μητέρα της καταγγέλλουσας.

Όταν τελείωσε η παράσταση και βγήκαμε έξω οι τρεις μας, δηλαδή εγώ ο Μπιμπίλας και η μητέρα της καταγγέλλουσας και την ρωτήσαμε και εγώ και ο Σπύρος τι συμβαίνει με την κόρη της αφού της εξιστόρησα όλα τα ανωτέρω και την συμπεριφορά που είχε απέναντι στον Πέτρο, χωρίς όμως να μπορεί να δώσει κάποια εξήγηση λέγοντάς μου, “Δεν ξέρω, δεν μου έχει πει τίποτα”.

Ελπίδα Νίνου: «Είχα καταλάβει ότι μάλλον αυτή είχε ερωτευτεί τον σύζυγό μου. Ήταν παρορμητική, δεν σεβόταν τα όρια των άλλων»

Εγώ, της ζήτησα ως μητέρα της να επέμβει και να της ζητήσει να σταματήσει αυτή τη συμπεριφορά απέναντι σε εμένα και τον Πέτρο.

Μετά από λίγες ημέρες τηλεφώνησα στον Σπύρο Μπιμπίλα και τον ρώτησα αν έμαθε κάτι και μου είπε, “Δεν μας λέει, μας λέει ότι τον Πέτρο τον έχει σαν πατέρα της”», αναφέρει μεταξύ άλλων στην κατάθεσή της η Ελπίδα Νίνου.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν