Έμειναν άφωνοι στο στούντιο: Παρουσιάστρια κατέρρευσε σε ζωντανή μετάδοση, διέκοψαν άρον άρον την εκπομπή

Κολομβία: Σοκ με γνωστή παρουσιάστρια που κατέρρευσε on air

Μεγάλη ανησυχία επικράτησε σε στούντιο του κρατικού καναλιού 1 της Κολομβίας όταν η παρουσιάστρια της εκπομπής Lo Se Todo κατέρρευσε στον αέρα της τηλεόρασης.

Στο κλιπ που δημοσιεύει η Daily Mail, η 35χρονη Γκαρίντο εμφανίζεται να πιάνει το πρόσωπό της ενώ ο συμπαρουσιαστής της μιλάει στην κάμερα, και μετά να πέφτει ξαφνικά από την καρέκλα της στο πάτωμα.

Με το που σωριάζεται η παρουσιάστρια στο έδαφος, αρκετοί συνεργάτες της εκτός κάμερας τρέχουν ανήσυχοι να τη βοηθήσουν, ενώ ο συμπαρουσιαστής της, Αριέλ Οζόριο ζητά να διακοπεί το πρόγραμμα.

Κολομβία: Αναρρώνει η παρουσιάστρια, σε καλή κατάσταση η υγεία της

Μετά το περιστατικό, που σημειώθηκε στις 16 Μαρτίου, η 35χρονη μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε ιατρικό κέντρο.

Ο Osorio ενημέρωσε το κοινό ότι η Elianis Garridο αντιμετώπιζε αναπνευστικά προβλήματα και απευθύνθηκε συγκεκριμένα στη μητέρα της, που παρακολουθούσε ανελλιπώς την εκπομπή, καθησυχάζοντάς την. «Η Elianis είναι μια χαρά, μην ανησυχείτε, θα σας τηλεφωνήσει σύντομα».

Όπως έγινε γνωστό μετά το περιστατικό, η Γκαρίντο ήταν άρρωστη με γρίπη και, παρόλο που ένα από τα συμπτώματά της ήταν ο έντονος βήχας, προσπαθούσε να τον καταπνίξει κατά τη διάρκεια της εκπομπής. Αυτή η ενέργεια είχε ως αποτέλεσμα να αισθανθεί ιδιαίτερα άσχημα και να λιποθυμήσει.

Η ίδια η παρουσιάστρια διέψευσε ότι είναι έγκυος αλλά και τις φήμες των συνωμοσιολόγων ότι η αδιαθεσία της συνδέεται με το εμβόλιο του κορωνοϊού.

Related posts

Και όμως είναι αλήθεια: Αποθέωση την Ελένη Τσολάκη ο δισεκατομμuριούχος Έλον Μασκ

Γιατί δεν είναι σήμερα του Αγίου Γεωργίου – Πότε είναι φέτος η γιορτή

Τούμπα όλα με το Άγιο Φως φέτος το Πάσχα – Το σχέδιο έκτακτης ανάγκης για να έρθει στην Ελλάδα