Έμειναν με το στόμα ανοιχτό οι «γύπες» του MasterChef: Η πιο όμορφη παίκτρια μπήκε στο παιχνίδι

MasterChef: Ποια είναι η παίκτρια που «τρέλανε» τον αντρικό πληθυσμό

Η Μαρία Λαζαρίδου, φαίνεται να εντυπωσίασε τους παίκτες του Masterchef με την εξωτερική της εμφάνιση. Στην αποψινή δοκιμασία αντιγραφής του πιάτου με το παντζάρι, οι τρεις παίκτες του MasterChef 2023, που βρέθηκαν στον τάκο, έβαλαν τα δυνατά τους να εντυπωσιάσουν τους κριτές. Αν και το πιάτο έμοιαζε εύκολο με πρώτη ματιά, δυσκόλεψε αρκετά τον Παύλο, τον Αριστοτέλη και τον Νικήτα.

Μαρία Λαζαρίδου: Ξετρέλανε τους παίκτες του Master Chef

Τη χειρότερη επίδοση από τους τρεις παίκτες, είχε σύμφωνα με την κριτική επιτροπή ο Αριστοτέλης. Ο Αριστοτέλης κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον νέο «εισβολέα» που θα μπήκε απόψε στον διαγωνισμό διεκδικώντας μία θέση. Αυτή ήταν η Μαρία Λαζαρίδου από το MasterChef 5. Μάλιστα άμα τη εμφανίσει της, αρκετοί παίκτες έμειναν με το στόμα ανοιχτό λόγω της εκθαμβωτικής της εμφάνισης.

MasterChef: «Ξεκολάτε» είπε ο Γιώργος Πορφύρης για την Μαρία Λαζαρίδου

Ο Γιώργος Πορφύρης αντέδρασε με αυτήν την συμπεριφορά κι ανέφερε σε έντονο ύφος: «Ξεκολλάτε ρε μ…ς έλα. Ξεκολλάτε, θα νευριάσω. Έχουμε φουλ γύπες στο μαγαζί, οπότε είναι καθαρά πως το βλέπεις. Μία όμορφη παρουσία μπαίνει στο σπίτι και μαγείρισσα ή ένας παλιός, καλός παίκτης».

Το MasterChef παέι καλά σε τηλεθέαση και τώρα που μπήκαν και όμορφες παρουσίες θα πάει ακόμα καλύτερα. Η ίδια πάντως φάνηκε να αντιμετωπίζει ψύχραιμα τον θαυμασμό και να είναι προσηλωμένη στην αποστολή της.

Related posts

Κοuκλάpα 1.5 μήνα πριν γεννήσει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η εμφάνιση που άφησε άπαντες με ανοικτó στóμα σε πάρτι γενεθλίων

Ανακοίνωσε τα χείρıστα ο Λέκκας για τον σεισμό που έρχεται: «Θα υπάρχουν τεpάστιες απώλειες, θα φτάσει τα 8,2 Ρίχτερ»

«Εγκέλαδоς» με την προφητεία του Αγίου Παϊσίου – «Αuτά θα συμβούν στα νερά του Αιγαίου»