Έμεινε άφωνος με τον λογαριασμό: Πήγε σε εστιατόριο του Salt Bae και χωρίς να φάει μπριζόλα πλήρωσε ένα ασύλληπτο ποσό

Salt Bae: Εγκεφαλικό κόντεψε να πάθει ένας άντρας με τον λογαριασμό φαγητού

Ένας άντρας στο Ντουμπάι έμεινε άφωνος όταν ήρθε η στιγμή να πληρώσει τον λογαριασμό στο εστιατόριο του Salt Bae. Γι’ αυτό αν δεν θέλουμε δυσάρεστες εκπλήξεις κοιτάμε πάντα τον τιμοκατάλογο.

Την δυσάρεστη εμπειρία του στο εστιατόριο του Salt Bae στο Ντουμπάι μοιράστηκε στα social media ένας άντρας. Χωρίς να παραγγείλει την φημισμένη μπριζόλα tomahawk, έλαβε έναν τεράστιο λογαριασμό.

Ο TikToker @mitchthird δημοσίευσε ένα βίντεο, με το οποίο θέλησε να δείξει την τεράστια απόδειξη που έλαβε μετά από ένα γεύμα στο εστιατόριο του Salt Bae. Ο λογαριασμός έγραφε 7.000 λίρες.

Η παραγγελία περιελάμβανε μια μπριζόλα Golden Ottoman (670 £), δύο μπουκάλια κρασί Bonnes Mares (5.356 £) και ένα αβοκάντο σε φέτες (£ 16). Μάλιστα, κάτω κάτω στην απόδειξη έγραφε ότι στην τιμή δεν συμπεριλαμβανόταν η χρέωση υπηρεσιών.

«Όταν πληρώνεις 7.000 λίρες για να φας στον Salt Bae, αλλά δεν τρως μπριζόλα», έγραψε ο Mitch, ο οποίος πρόσθεσε: «Να ελέγχεις την τιμή του κόκκινου κρασιού».

Το Tik Tok που έγινε viral για τον λογαριασμό στο εστιατόριο του Salt Bae

@mitchthird

Note to self: check the wine prices

♬ original sound – sped songs &lt3

Το βίντεο προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στο TikTok με τους χρήστες να μένουν σοκαρισμένοι από τις τιμές. «Δεν θα πλήρωνα γι αυτό το γεύμα ακόμα κι αν ήμουν πλούσιος», σχολίασε κάποιος. «Θα μπορούσες να αγοράσεις ολόκληρες αγελάδες», αστειεύτηκε ένας άλλος.

Related posts

Καλό Ταξίδι Σωκράτη: Πέθανε ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες επιχειρηματίες

4χρονη έπαθε εγκεφαλική βλάβη από αποσμητικό, γιατί η μητέρα της έκανε ένα λάθος που κάνουν πολλοί γονείς

Κοντά στον χωρισμό Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπας Ουίλιαμ – Η μεγάλη αποκάλυψη στο βίντεο που δεν καταλάβατε