Έμεινε «κάγκελο» η Μαρία Μπεκατώρου: Δεν έχει ξανα ακουστεί κάτι τέτοιο στον αέρα του «The Chase»

Μαρία Μπεκατώρου: Η παίκτρια που της έδωσε τη μεγαλύτερη χαρά

Η Μαρία Μπεκατώρου έμεινε άφωνη με την ατάκα μιας παίκτριας. Πιο συγκεκριμένα η γλυκιά απάντηση της Βασιλικής έκανε την Μαρία Μπεκατώρου να χαρεί αλλά και όλες τις γυναίκες τηλεθεάτριες.

«Μετά από τόσα χρόνια δουλειάς και οικογένειας νομίζω Μαρία μου αξίζει ένα μπότοξ», είπε η παίκτρια με την παρουσιάστρια να πετάει από τη χαρά της.

«Δεν ξέρεις τι χαρά μου δίνεις αυτή τη στιγμή… Άκουσε να δεις τώρα Βασιλική. Είσαι η πρώτη παίκτρια που μου λέει ότι αν κερδίσει τα λεφτά θα τα κάνει μπότοξ. Πάμε δυνατά λοιπόν να παίξουμε για μπότοξ», της απάντησε.

The Chase: Η παίκτρια ζήτησε τα χρήματα για… μπότοξ και η Μπεκατώρου «τρελάθηκε» από τη χαρά της

Είναι γνωστό εξάλλου πως η Μαρία Μπεκατώρου είναι υπέρ των αισθητικών επεμβάσεων. «Είναι αστείο να κάνεις κάτι και να φαίνεται και να μην το παραδέχεσαι. Εγώ κάνω μπότοξ από τα 33 μου. Βλέπω γυναίκες παραμορφωμένες… Μετά σε παίρνει η μπάλα, θες κι άλλο… Εγώ θέλω μόνο αυτά που ξέρω και κάνω χρόνια. Τα χειρουργεία τα φοβάμαι, αλλά, αν δεν μου άρεσε κάτι πάνω μου, κάτι θα έκανα, χωρίς να παραμορφωθώ», έχει πει.

Το απόσπασμα με τη Μαρία Μπεκατώρου να ξετρελένεται από τη χαρά της

Related posts

Σήμερα ψάλλεται όλος ο Ακάθιστος Ύμνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φήμες: 2 φωτογραφίες αποκαλύπτουν όλη την αλήθεια για τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον

Μετά το οριστικό της τέλος: Τα είπε όλα με μια φωτογραφία η Ελένη Μενεγάκη