Έμεινε κάγκελο η Μοιραράκη στο Cash or Trash: «Στην όγδοη ζωή κάηκαν τα παιδιά μου»

Cash or Trash: Η παίκτρια που τους άφησε με το στόμα ανοιχτό

Άναυδη έμεινε η Δέσποινα Μοιραράκη στο επεισόδιο του «Cash or Trash» το απόγευμα της Κυριακής. Μια παίκτρια κατάφερε να παγώσει το πλατό με τις μεταφυσικές της αγωνίες.

Συγκεκριμένα μια γυναίκα που έλαβε μέρος στο παιχνίδι,  κατάφερε να σοκάρει με τα λεγόμενά της την παρουσιάστρια, καθώς όπως τις ανέφερε έχει ζήσει όχι μία, όχι δύο αλλά… 9 ζωές! Συγκεκριμένα η Ρεγγίνα εξέφρασε την πεποίθηση της για τη μετενσάρκωση, δημιουργώντας απορίες στην Δέσποινα Μοιραράκη.

Cash or Trash: Τι είπε η παίκτρια για τις 9 ζωές

Η παίκτρια του Cash or Trash ανέφερε: «ζούμε εννέα ζωές, αυτή είναι η τελευταία μου οπότε δεν θα ξαναγυρίσω. Στην όγδοη ζωή μου ήμουν στην Αμερική, είχα παιδιά αλλά κάηκαν μέσα σε ένα αυτοκίνητο. Στην έβδομη ήμουν στην Ινδία και είχα καλή θέση, στην έκτη ήμουν κάτι σαν καλόγερος στην Αίγυπτο. Στην πέμπτη ήμουν στην Αυστρία άνδρας σε φυλακή. Στην τέταρτη ήμουν στην Ιταλία και πλούσια» είπε με την Δέσποινα Μοιραράκη να την ρωτάει «εγώ σε ποια ζωή είμαι» για να πάρει την απάντηση στην πεμπτη και την παρουσιάστρια να κάνει τον σταυρό της στο τέλος της συζήτησης.

Related posts

Πeθανε γνωστός Έλληνας ηθοποιός πριν λίγο

Τα 2 ζώδια που σκέφτονται συνέχεια αρνητικά – Είναι πεσιμιστές, δεν βλέπουν πουθενά το καλό

Φpίκη: Έπeσε μέσα σε ενεργό ηφαίστειο ενώ έβγαζε σέλφι