Έμεινε μακριά από τα “φώτα” και είναι αγνώριστη: Ούτε ο Ρώμας δεν θα αναγνώριζε τη 2η δασκάλα του “Καφέ της Χαράς”

Καφέ της Χαράς: Τι κάνει σήμερα η ηθοποιός Αναστασία Νίκου

Μια από τις σειρές που προβάλεται συνεχώς μέχρι σήμερα, είναι το «Το Καφέ της Χαράς». Η θρυλική σειρά του Χάρη Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιά μέχρι και σήμερα κάνει μεγάλη επιτυχία.

Στην δημοφιλή σειρά μεταξύ των άλλων ηθοποιών, πρωταγωνίστησε και η Αναστασία Νίκου, η οποία υποδύθηκε την Ελεονώρα Αρκουδέα, την δεύτερη δασκάλα του Κολοκοτρωνιτσίου, μετά την Αγλαΐα.

Στην δημοφιλή σειρά μεταξύ των άλλων ηθοποιών, πρωταγωνίστησε και η Αναστασία Νίκου, η οποία υποδύθηκε την Ελεονώρα Αρκουδέα, την δεύτερη δασκάλα του Κολοκοτρωνιτσίου, μετά την Αγλαΐα.

Η δασκάλα του τρίτου κύκλου του Καφέ της Χαράς

Συγκεκριμένα η ηθοποιός Αναστασία Νίκου έπαιξε στον τρίτο κύκλο του σειράς και διατηρούσε σχέση με τον Διονυσάκη. Η αδυναμία της ήταν ο Λόρδος Μπάιρον και τα λουλούδια, ενώ μαζί με τον Διονυσάκη ετοιμάζονταν να φύγουν στο Λονδίνο ώστε να μην είναι πια κρυφή η σχέση τους.

Η ίδια μετά το τέλος της σειράς, αποτραβήχτηκε από τα «φώτα» της δημοσιότητας, ενώ δεν την έχουμε δει να συμμετέχει σε κάποιο άλλο τηλεοπτικό σήριαλ.

Δείτε πως είναι σήμερα:

Related posts

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη

«Είναι ψεύτικο και το βίντεο!»: Τα 4 σημεία που κανείς δεν πρόσεξε πάνω στην Κέιτ κάνουν τις θεωρίες συνομωσίας να φουντώνουν

“Εσύ σε σούπερ μάρκετ;” Μαθεύτηκε η αλήθεια για την χρυσή κληρονόμο Αθηνά Ωνάση, με τι ασχολείται σήμερα