Έμεινε μακριά από τον χώρο της δημοσιογραφίας: Η δουλειά που κάνει ο γιος της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου

by Εύα Ζαχαριάδη

Τατιάνα Στεφανίδου – Νίκος Ευαγγελάτος: Η δουλειά που κάνει ο γιος της και η συμβουλή που του έδωσαν

Πρόκειται για ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια της τηλεόρασης, ο Νίκος Ευαγγελάτος και η Τατιάνα Στεφανίδου έχουν δημιουργήσει μια ευτυχισμένη οικογένεια με τρία παιδιά, το ένα από τον πρώτο γάμο του Νίκου Ευαγγελάτου. Μάλιστα οι ίδιοι φροντίζουν να συμβουλεύουν τα παιδιά τους ακόμα και για την δουλειά που θα κάνουν.

Έμεινε μακριά από τον χώρο της δημοσιογραφίας: Η δουλειά που κάνει ο γιος της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου

Η παρουσιάστρια έχει σχολιάσει για τη σχέση με το σύζυγό της, ότι «δε θα έμπαινα στη διαδικασία εγώ ή ο Νίκος να κάνουμε κάτι που θα λειτουργήσει ανταγωνιστικά και θα μπορούσε έστω και στο ελάχιστο να δηλητηριάσει τη σχέση μας και την οικογένειά μας. Βρίσκουμε πάντα τις ισορροπίες μας. Στο τέλος της ημέρας συζητάμε τα θέματα και συζητάμε γενικώς την επικαιρότητα. Όταν θα κάτσουμε στο τραπέζι να φάμε, και με τα παιδιά, θα συζητήσουμε την επικαιρότητα. Είναι κομμάτι της ζωής μας».

Τατιάνα Στεφανίδου – Νίκος Ευαγγελάτος: Η συμβουλή του Ευαγγελάτου στον γιο τους

Η Τατιάνα Στεφανίδου μίλησε και για τα παιδιά της. «Ο γιος μου, ο Νικόλας, σπουδάζει οικονομικά και εργάζεται παράλληλα. Είναι ένας άνθρωπος πολύ υπερήφανος που δεν θέλει να μας επιβαρύνει. Ο Λάμπης μας ολοκληρώνει το πανεπιστήμιό του, πιάνει κι αυτός δουλειά.

Επειδή η σφραγίδα των γονιών ήταν αρκετά έντονη στον χώρο της δημοσιογραφίας, αρχικά ο Νίκος τα απέτρεψε από το να μπουν στον χώρο μας. Προς το παρόν δεν θα ασχοληθούν».

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν