Έμεινε μισή : Άλλος άνθρωπος η Μαριάννα του Masterchef – Πως έφτασε να χάσει πάνω από 25 κιλά

by Τόνια Τζαφέρη

Μαριάννα Πουλμέντη : Έχασε 27 κιλά η πρώην παίκτρια του Masterchef

Μαριάννα Πουλμέντη : Μια παίκτρια που μπορεί να μην κατάφερε να φτάσει στον τελικό. Ωστόσο κατάφερε ακόμη να απασχολεί τα social media και τους χρήστες τους. Κυρίως με την εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνιση της. Αλλά και το γεγονός πως με θέληση και προσπάθεια, όλα είναι δυνατά.

Μαριάννα Πουλμέντη : Έχασε 27 κιλά η πρώην παίκτρια του Masterchef

 «Το MasterChef ήταν μια ωραία εμπειρία που ήθελα ζήσω. Η ζωή μου είναι πολύ καλύτερη μετά το παιχνίδι», δήλωσε χαρακτηριστικά η πρώην παίκτρια σε συνέντευξη της.

Στην εκπομπή Pop Up και τη Χριστιάνα Κοχλατζή έδωσε μια αποκαλυπτικη συνέντευξη η Μαριάννα Πουλμέντη. Την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο MasterChef και εξήγησε πως έχασε 27 ολόκληρα κιλά.

«Ήμουν 106 κιλά όταν μπήκα στο MasterChef και τώρα έχω φτάσει στα 79. Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Δεν έχω τελειώσει ακόμα την προσπάθειά μου, ο στόχος μου είναι να φτάσω 65 κιλά. Είναι κάτι που γίνεται σταδιακά, δεν μπορείς να χάσεις τα κιλά μέσα σε μια μέρα. Απλά πρέπει να το πάρεις απόφαση», είπε αρχικά η Μαριάννα Πουλμέντη.

Μαριάννα Πουλμέντη : Έχασε 27 κιλά η πρώην παίκτρια του Masterchef

Πρόσθεσε επίσης: «Όταν ξεκίνησα τη διατροφή, για ένα μήνα δεν έχασα ούτε γραμμάριο, παρότι έτρωγα μόνο κρέας και σαλάτα. Δεν έχασα κιλά για να είμαι πιο ωραία στην τηλεόραση, είχα ένα πρόβλημα υγείας. Το MasterChef ήταν μια ωραία εμπειρία που ήθελα ζήσω. Η ζωή μου είναι πολύ καλύτερη μετά το παιχνίδι».

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα