Έμεινε ο Λιάγκας: Άλλος άνθρωπος η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου στο Πρωινό, φανερά αδυνατισμένη

Γιώργος Λιάγκας: Έμεινε κάγκελο ο παρουσιαστής με την Δήμητρα Λιάνη

Η Δήμητρα Λιάνη παραχώρησε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή Πρωινό. Η ίδια μόλις έκανε την είσοδο της στο πλατό της εκπομπής άφησε άφωνους τους πάντες.

Οι δυο παρουσιαστές την υποδέχτηκαν με μεγάλη χαρά και με τα καλύτερα λόγια, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας εντυπωσιάστηκε από την αλλαγή στην εμφάνιση της.

«Αδυνάτισες! Στις ομορφιές σου…», της είπε την ώρα που πήγαιναν να κάτσουν στο σαλόνι για να ξεκινήσει η συζήτηση τους.

Γιώργος Λιάγκας: «Αδυνάτισες! Στις ομορφιές σου…»

Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου έχει επιλέξει ειδικά τα τελευταία χρόνια να κρατά χαμηλό προφίλ από τα φώτα της δημοσιότητας και να μην απασχολεί με την προσωπική της ζωή

Τα “καρφιά” της για τη σχέση με τον Παπανδρέου

«Είμαι ο εαυτός μου. Δεν είμαι δήθεν. Μετά από τόσα χρόνια έχουν καταρρεύσει τα πάντα, επομένως, είμαι ο εαυτός μου. Αυτή είμαι. Έχω πονέσει πάρα πολύ. Έχω κακοποιηθεί από τα ΜΜΕ ως γυναίκα. Έφτιαξαν μια εικόνα που δεν είναι η Δήμητρα. Μια εικόνα εντελώς διαστρεβλωμένη, άσχημη, με όλα τα κακά του κόσμου.

Δεν είμαι η κακιά μάγισσα που εκμεταλλεύτηκε τα πάντα. Εκμεταλλεύτηκε τον Παπανδρέου, εκμεταλλεύτηκε το όνομά της… Παρουσίασαν την εικόνα μια γυναίκας που γδυνόταν, εύκολης. Ήμουν μια βαθιά σκεπτόμενη γυναίκα. μια γυναίκα που πιστεύει, μια γυναίκα που αγάπησε τον άντρα της σε μεγάλο βαθμό. Είναι από τις αγάπες που σου συμβαίνουν μια φορά στη ζωή σου, δεν μπορεί να σου ξανασυμβεί.

Έφαγα όση λάσπη μπορούσα να αντέξω. Το πολέμησα με τη βοήθεια του Θεού και είμαι εδώ σήμερα, υγιής, καλα».

Related posts

Τα έβαλε με την Βέφα Αλεξιάδου ο Ηλίας Μαμαλάκης – Η απάντηση της

Νέο ξέσπασμα Καλλιάνου: «Αγαπητέ μου φίλε Άδωνι… Ξέρουμε και οι δυο μας πολύ καλά τί ήταν αυτό που δεν εφαρμόστηκε»

Δημήτρης Κόκοτας: Κατάφεραν το απίστευτο οι θεράποντες ιατροί