Εμείς κι Εμείς: Θυμάστε τη Σμαράγδα; – Δείτε πόσο έχει αλλάξει σήμερα, 24 χρόνια μετά το τέλος της σειράς!

Εμείς κι Εμείς: Πως είναι η γνωστή ηθοποιός 24 χρόνια μετά

Αρκετά είναι τα χρόνια που έχουν περάσει από τότε που η σειρά Εμείς κι Εμείς ήταν από τις πιο δημοφιλείς σειρές της τηλεόρασης, με το κοινό όμως ακόμη να θυμάται τους πρωταγωνιστές.

“Εμείς κι Εμείς” είναι ο τίτλος μιας κωμικής τηλεοπτικής σειράς που δημιουργήθηκε από τον Πάνο Αμαραντίδη και τον Σπύρο Μεταλληνό, και προβλήθηκε από τους τηλεοπτικούς δέκτες του Mega Channel τις σεζόν 1994-98. Ως επίκεντρο έχει τη ζωή μιας παρέας ανθρώπων με εντελώς διαφορετικούς χαρακτήρες, στη τέταρτη δεκαετία της ζωής τους, οι οποίοι ζουν στην ίδια πολυκατοικία στη περιοχή του Μετς.

Στο ισόγειο μιας πολυκατοικίας, στη περιοχή του Μετς, ζει ο Στέλιος Δαμίγος (Στέλιος Παύλου) που είναι ηλεκτρολόγος αυτοκινήτων με τη σύζυγο του, την Μαρία Θεοφάνους-Δαμίγου (Μαρία Φιλίππου) που είναι ιδιοκτήτρια του κτιρίου και φιλόλογος με καταγωγή από τη Κύπρο.

Περισσότερα για την υπόθεση της σειράς Εμείς και εμείς

Στον επάνω όροφο, σε ένα δυάρι, μένει η Σμαράγδα Λαζαρίδου (Σμαράγδα Διαμαντίδου), ιατρική επισκέπτης στο επάγγελμα, με τη μεγαλύτερη αδελφή της την Αντωνία (Μαρία Κανελλοπούλου), ιδιαιτέρα γραμματέα και ανύπαντρη. Επιπλέον, μαζί τους ζει και ο σύντροφος της Σμαράγδας, ο Βασίλης Παπαδόπουλος (Βασίλης Κούκουρας), ένας νεαρός, ωραίος, επίδοξος ηθοποιός του “ποιοτικού χώρου” αλλά μονίμως άνεργος.

Στην ίδια πολυκατοικία και η Νατάσα Σαριτζόγλου (Νατάσα Μανίσαλη), μια πληθωρική γυναίκα που εργάζεται στις Δημόσιες Σχέσεις μεγάλης δισκογραφικής εταιρίας, ο Μάκης Τουφεξής (Γιώργος Γιαννούτσος), ο οποίος είναι ένας φοβερός τύπος, sex maniac, πλην όμως looser από γεννησιμιού του, που δουλεύει σαν ξεναγός.

Τέλος, τους ένοικους της πολυκατοικίας ολοκληρώνει η Παρθένα (Ελένη Γερασιμίδου), μια αφελής γυναίκα ποντιακής καταγωγής, ξαδέρφη των αδελφών Λαζαρίδη, η οποία μάλιστα διατηρεί και κατάστημα ψιλικών στη γειτονιά. Τα έργα και οι ημέρες μιας παρέας πολύ αγαπημένης, που ξέρει πολύ καλά ότι ακόμα και όταν μαλώνουν, τελικά χώρια δεν μπορούν να ζήσουν επ’ ουδενί.

Η Σμαράγδα από την ελληνική σειρά “Εμείς και εμείς”

Τον ρόλο της Σμαράγδας Λαζαρίδου στη σειρά ενσάρκωσε με μεγάλη επιτυχία η ηθοποιός Σμαράγδα Διαμαντίδου.  Η Σμαράγδα Λαζαρίδου (Σμαράγδα Διαμαντίδου) είναι η μικρή αδελφή της Αντωνίας, αλλά με άρδην διαφορετικό χαρακτήρα από εκείνη, λίγο αθυρόστομη, αδιάφορη γι’ αυτά που ανησυχούν οι άλλοι συνήθως, κυκλοθυμική, ζηλιάρα και ερωτική στη σχέση της με τον Βασίλη. Είναι νέα, όμορφη και απελευθερωμένη, ενώ εργάζεται ως ιατρική επισκέπτης. Αγνοεί τα ήθη και τα έθιμα και αδιαφορεί για την Ποντιακή καταγωγή της. Στο τέλος της σειράς παντρεύεται τον Βασίλη.

  • Η Σμαράγδα Διαμαντίδου είναι Ελληνίδα ηθοποιός
  • Έγινε γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό μέσω του πρωταγωνιστικού της ρόλου στην κωμική σειρά “Εμείς κι εμείς”
  • Γεννήθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου του 1965 και είναι 56 ετών 
  • 1988-1989 Όλη η δόξα… Όλη η χάρη… ΕΤ1 Αντιγόνη Πρωταγωνιστικός Ρόλος
  • 1991 Οι Απαράδεκτοι MEGA Σμαράγδα Επεισόδιο: “Απαράδεκτη Πρωτοχρονιά”
  • 1991-1992 Οι Τελευταίοι Εγγονοί MEGA Πάρη Βασικό Καστ
  • 1992 Μπελάδες για δύο MEGA Έλενα Λεοντίδου Πρωταγωνιστικός Ρόλος
  • 1992-1994 Παράλληλοι δρόμοι MEGA Αλέκα Πρωταγωνιστικός Ρόλος
  • 1993 Μάνα είναι μόνο μία MEGA Άντζελα Επεισόδιο: “Ποιος Θανάσης;”
  • 1994-1998 Εμείς κι Εμείς MEGA Σμαράγδα Λαζαρίδου Πρωταγωνιστικός Ρόλος
  • 1997 Εκείνες κι εγώ ANT1 Στέλλα Καμπανά Επεισόδιο: “Χριστός Ανέστη”

Δείτε πως είναι σήμερα η γνωστή ηθοποιός “Εμείς και εμείς”

Σήμερα η ηθοποιός έχει αποτραβηχτεί από τη δημοσιότητα και έχουμε πολλά χρόνια να τη δούμε στην τηλεόραση, τον κινηματογράφο ή το θέατρο. 

Ωστόσο από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twiiter βρήκαμε φωτογραφίες της και είδαμε πόσο έχει αλλάξει 24 χρόνια μετά το τέλος του “Εμείς κι Εμείς”.

Related posts

Αποκάλυψη φωτιά για Κέιτ Μίντλετον: Από ποια μορφή καρκίνου πάσχει τελικά η πριγκίπισσα

Τεράστια «Βóμβα» στην Ελληνική Showbiz με τον «Σασμό» – Διάσημοι ηθοποιοί της σειράς ζευγάρι και στη ζωή

Ασταμάτητος ο Παλαιοχριστιανός: Έκανε κίνηση-ματ και ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω-κάτω στην Ελλάδα