Ένα παλάτι στο κέντρο της Αθήνας με ασύλληπτη θέα: Εκεί θα στεγάσουν τον έρωτα τους η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Κωνσταντίνος Δέδες

Ζέτα Μακρυπούλια: Το υπέροχο σπίτι της στο κέντρο της Αθήνας

Η δημοφιλής παρουσιάστρια, Ζέτα Μακρυπούλια έχει πιαστεί εν μέσω έντονης φημολογίας για σχέση της με τον Κωνσταντίνο Δέδε. Μάλιστα πολλές είναι οι φήμες και για εγκυμοσύνη της παρουσιάστριας.

Οι δυο τους δεν έχουν τοποθετηθεί για τη σχέση τους, όμως η Ζέτα και ο οδοντίατρος των celebrities είναι πάντα δίπλα ο ένας στον άλλο. Έχει βρεθεί, φυσικά, και η λύση για το πού θα στεγάσουν την οικογένειά τους, με το σπίτι της Μακρυπούλια στο κέντρο της Αθήνας να εντυπωσιάζει.

Η Ζέτα, άλλωστε, είναι από τις κορυφαίες ηθοποιούς και παρουσιάστριες και αυτό είναι λογικό να έχει εξαργυρωθεί μερικώς και στην προσωπική της ζωή, όπως και στα περιουσιακά της. Η παρουσιάστρια Ζέτα Μακρυπούλια, λοιπόν, περνά τις δικές της στιγμές σε ένα πραγματικό παλάτι, μετά τον χωρισμό με τον Χατζηγιάννη κι θα συνεχίσει να ζει με το νέο αμόρε.

Ζέτα Μακρυπούλια: Το νέο ξεκίνημα μετά τον χωρισμό και το παλάτι που την στεγάζει

Το σπίτι της στον Κεραμεικό κοστίζει γύρω στα 500.000 ευρώ, όπως αναφέρει το «Yes Magazine» και είναι ένα πανέμορφο νεοκλασικό κτίσμα, όπου η Μακρυπούλια έχει βρει την ησυχία της.

Related posts

Έφυγε από τη ζωή η Ελένη Αυγίτση-Κοσμούδη

Ροζ Πανσέληνος Απριλίου: Αυτά τα 2 ζώδια θα ζήσουν τις πιο ευχάριστες αλλαγές της ζωής τους

«Χτuπоκάρδı» από την Άση Μπήλιου: Ταύροι, Υδροχόοι και 2 ακόμα ζώδια βλέπουν τη ζωή τους να αλλάζει