Ένα τσιγάρο για να πάρει μια ανάσα από τον μαραθώνιο: Ο 50χρονος που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Μαραθώνιος: Ο 50χρονος άνδρας από την Κίνα που έτρεχε σε Μαραθώνιο ενώ κάπνιζε

Καπνιστές και μη καπνιστές, όλοι συμφωνούμε πως το κάπνισμα βλάπτει την υγεία. Διαφορετικό είναι όμως να ανάβεις ένα τσιγάρο με το ποτό και άλλο πράγμα όταν τρέχεις σε ένα μαραθώνιο 42χλμ.

Έτσι, όταν οι φωτογραφίες ενός άνδρα γύρω στα 50 που κάπνιζε ενώ συμμετείχε στον μαραθώνιο Xin’anjiang την περασμένη εβδομάδα έγιναν viral και γρήγορα όλοι ήταν περίεργοι να μάθουν την ιστορία του.

Δυστυχώς, δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές λεπτομέρειες για τον άνδρα, εκτός από το γεγονός ότι είναι γνωστός ως «θείος Τσεν» μεταξύ των συναθλητών του, οι οποίοι επιβεβαίωσαν επίσης τη συνήθειά του να καπνίζει ενώ τρέχει.

Σύμφωνα με ανεπίσημες αναφορές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο θείος Τσεν έχει εντοπιστεί να καπνίζει και σε άλλους μαραθώνιους τα τελευταία χρόνια.

Μαραθώνιος: Τρέλανε όλο το Ίντερνετ ο άνδρας που κάπνιζε στο Μαραθώνιο

Αφού κάποιες φωτογραφίες του άνδρα που καπνίζει ενώ τρέχει έγιναν viral στο Weibo, οι διοργανωτές του μαραθωνίου Xin’anjiang στην πόλη Jiande μοιράστηκαν επίσης το πιστοποιητικό επίτευξης του, το οποίο όχι μόνο αποδεικνύει ότι έλαβε μέρος στην εκδήλωση, αλλά και ότι έτρεξε τα 42.195 χιλιόμετρα σε αξιοπρεπή χρόνο -3 ώρες, 28 λεπτά και 45 δευτερόλεπτα, καταλαμβάνοντας την 515η θέση μεταξύ χιλιάδων.

Related posts

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη

«Είναι ψεύτικο και το βίντεο!»: Τα 4 σημεία που κανείς δεν πρόσεξε πάνω στην Κέιτ κάνουν τις θεωρίες συνομωσίας να φουντώνουν

“Εσύ σε σούπερ μάρκετ;” Μαθεύτηκε η αλήθεια για την χρυσή κληρονόμο Αθηνά Ωνάση, με τι ασχολείται σήμερα