“Ένας απλός βήχας που θεωρούσα πως είναι βρογχίτιδα, ήταν τελικά μία σπάνια μορφή καρκίνου”

Εξομολόγηση: “Ένας απλό βήχας που θεωρούσα πως είναι βρογχίτιδα, ήταν τελικά μία σπάνια μορφή καρκίνου”

Εξομολόγηση: Κατέληξα να έχω από έναν απλό, έναν εξαιρετικά επίμονο βήχα – Κράτησε για έναν χρόνο

Εξομολόγηση: Το 2017 κατέληξα να έχω από έναν απλό, έναν εξαιρετικά επίμονο βήχα. Ο βήχας αυτός επέμεινε για πάρα πολύ καιρό, και καθώς δεν είμαι από τα άτομα που μόλις χτυπήσουν σπεύδουν στο γιατρό, αυτός επέμεινε μέχρι το 2018. Ο βήχας μου είχε γίνει τόσο επίμονος, που σχεδόν δεν σταματούσε ποτέ.

Το συγκλονιστικό μιας εξομολόγησης: Τα συμπτώματα και οι εξετάσεις

Το επόμενο σύμπτωμα που παρουσίασα ήταν η αισθητή μείωση του βάρους μου. Έτσι, αποφάσισα να επισκεφθώ τον προσωπικό ιατρό μου. Μου πρότεινε να κάνω εξετάσεις αίματος και μου έδωσε αντιβιοτικά. Καμία βελτίωση. Έτσι, αποφάσισε να μου παραπέμψει στην ακτινογραφία θώρακος. Εκεί, βρέθηκε και το πρόβλημα που έπρεπε να αντιμετωπίσω. Είχα όγκο στο στήθος. Συγκεκριμένα, έναν όγκο 8 εκατοστών στον δεξιό πνεύμονά μου. Ήταν πλέον γεγονός. Είχα καρκίνο.

Εξομολόγηση: “Ένας απλό βήχας που θεωρούσα πως είναι βρογχίτιδα, ήταν τελικά μία σπάνια μορφή καρκίνου”

Εξομολόγηση: Όλα όσα ακολούθησαν

Μετά από δύο εβδομάδες συνέβησαν και χειρότερα. Ο ογκολόγος που συνομιλούσα, μου είπε ότι έπασχα από μία σπάνια και επιθετική μορφή καρκίνου. Ωστόσο, δεν είχε εξαπλωθεί. Οι χημειοθεραπείες ξεκίνησαν αμέσως. Στην ηλικία των 37 ετών, περνούσα 2 με 3 ημέρες της εβδομάδας στο νοσοκομείο. Έπρεπε, όμως να δώσω μια μάχη.

Μέσα σε λίγους μήνες, όλες οι τρίχες του σώματός μου, είχαν εξαφανιστεί. Οι μεταγγίσεις αίματος ήταν πολύ συχνές. Κέρδισα τη μάχη, με τη στήριξη δικών μου ατόμων. Πηγαίνω για εξετάσεις ανά τρίμηνο και δουλεύω καθημερινά. Αν η κατάστασή μου παραμείνει έτσι, θα έχω θεραπευτεί.

Ευχαριστώ το θεό και θαυμάζω το σώμα μου. Και μην ξεχνάτε…. Είναι σημαντικό να ζητάτε βοήθεια, όταν κάτι δεν πηγαίνει καλά. Η υγεία μας είναι πάνω από όλα. Οφείλουμε να την προστατέψουμε. Να την προστατέψουμε για εμάς, αλλά και για όσους μας αγαπούν.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν