“Ένας απλός βήχας που θεωρούσα πως είναι βρογχίτιδα, ήταν τελικά μία σπάνια μορφή καρκίνου”

Εξομολόγηση: Κατέληξα να έχω από έναν απλό, έναν εξαιρετικά επίμονο βήχα – Κράτησε για έναν χρόνο

Εξομολόγηση: Το 2017 κατέληξα να έχω από έναν απλό, έναν εξαιρετικά επίμονο βήχα. Ο βήχας αυτός επέμεινε για πάρα πολύ καιρό, και καθώς δεν είμαι από τα άτομα που μόλις χτυπήσουν σπεύδουν στο γιατρό, αυτός επέμεινε μέχρι το 2018. Ο βήχας μου είχε γίνει τόσο επίμονος, που σχεδόν δεν σταματούσε ποτέ.

Το συγκλονιστικό μιας εξομολόγησης: Τα συμπτώματα και οι εξετάσεις

Το επόμενο σύμπτωμα που παρουσίασα ήταν η αισθητή μείωση του βάρους μου. Έτσι, αποφάσισα να επισκεφθώ τον προσωπικό ιατρό μου. Μου πρότεινε να κάνω εξετάσεις αίματος και μου έδωσε αντιβιοτικά. Καμία βελτίωση. Έτσι, αποφάσισε να μου παραπέμψει στην ακτινογραφία θώρακος. Εκεί, βρέθηκε και το πρόβλημα που έπρεπε να αντιμετωπίσω. Είχα όγκο στο στήθος. Συγκεκριμένα, έναν όγκο 8 εκατοστών στον δεξιό πνεύμονά μου. Ήταν πλέον γεγονός. Είχα καρκίνο.

Εξομολόγηση: Όλα όσα ακολούθησαν

Μετά από δύο εβδομάδες συνέβησαν και χειρότερα. Ο ογκολόγος που συνομιλούσα, μου είπε ότι έπασχα από μία σπάνια και επιθετική μορφή καρκίνου. Ωστόσο, δεν είχε εξαπλωθεί. Οι χημειοθεραπείες ξεκίνησαν αμέσως. Στην ηλικία των 37 ετών, περνούσα 2 με 3 ημέρες της εβδομάδας στο νοσοκομείο. Έπρεπε, όμως να δώσω μια μάχη.

Μέσα σε λίγους μήνες, όλες οι τρίχες του σώματός μου, είχαν εξαφανιστεί. Οι μεταγγίσεις αίματος ήταν πολύ συχνές. Κέρδισα τη μάχη, με τη στήριξη δικών μου ατόμων. Πηγαίνω για εξετάσεις ανά τρίμηνο και δουλεύω καθημερινά. Αν η κατάστασή μου παραμείνει έτσι, θα έχω θεραπευτεί.

Ευχαριστώ το θεό και θαυμάζω το σώμα μου. Και μην ξεχνάτε…. Είναι σημαντικό να ζητάτε βοήθεια, όταν κάτι δεν πηγαίνει καλά. Η υγεία μας είναι πάνω από όλα. Οφείλουμε να την προστατέψουμε. Να την προστατέψουμε για εμάς, αλλά και για όσους μας αγαπούν.

Related posts

Προωράκι μωράκι που έζησε από θαύμα γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια

Πνευματικός πατέρας Ελπίδιος: Κοπέλα είδε τον Χριστό την ώρα την εξομολόγησης

Έδωσαν γενναία μάχη: Οι 10 διάσημοι Έλληνες έχασαν την μάχη με τον καρκίνο

«Ήταν παντρεμένος και χώρισε για εμένα. Ο Θεός με τιμωρεί, σκοτώθηκε όταν ήμουν έγκυος και το παιδί έχει αυτισμό»

Αληθινή ιστορία που ελάχιστοι το γνωρίζουν: Ο Γερμανός στρατιώτης που έσωσε μια ολόκληρη Ελληνική πόλη από την καταστροφή στην κατοχή

«Με λένε Χριστίνα και με μεγάλωσε ο νονός μου»

Αληθινή ιστορία: Ανύπαντρη γυναίκα υιοθέτησε 6 ορφανές αδερφούλες για να μην χωριστούν ποτέ η μία από την άλλη

«Να μην έχεις ούτε λάδι στο ντουλάπι και η φέτα να είναι μακρινό όνειρο. 2 δουλειές και να μην μπορείς να ζήσεις…»

Κατέβαζε με τις προσευχές και τους Αγίους κάτω – Η ευλογημένη Γερόντισσα Λαμπρινή