Ένας χρόνος από τότε που χάθηκε ο Mad Clip: Το πραγματικό όνομα, η καταγωγή, η καριέρα και το τέλος

Mad Clip: Ένας χρόνος από την ημέρα που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Ένας από τους πιο επιτυχημένους τράπερς της Ελλάδας ήταν ο Mad Clip. Πριν ένα χρόνο σαν σήμερα, έχασε την ζωή του στην άσφαλτο.

Ειδικότερα, ο 34χρονος προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα με το πολυτελές όχημά του σε ένα δέντρο, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στην εκκλησία Παναγία Φανερωμένη, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Για τον απεγκλωβισμό του χρειάστηκαν πάνω από δύο ώρες, με τη συνδρομή 12 πυροσβεστών με τέσσερα οχήματα και στη συνέχεια, διακομίστηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας, όπου κατέληξε, υποκύπτοντας στα σοβαρά τραύματά του.

Τι έλεγε ο Mad Clip στην τελευταία του συνέντευξη

Όπως υπογράμμισε στην τελευταία συνέντευξή του στο Special Report και τη Νάνσυ Τάσση για το πάθος του για τα αυτοκίνητα και την ταχύτητα, «έχω περάσει από διάφορα στάδια, δηλαδή πιο μικρός είχα μία τρέλα με τα “φτιαγμένα” αυτοκίνητα και τον δρόμο… Ήμουν “κοντράκιας”. Το είχα πάντα στο μυαλό μου, ότι όταν μπορώ και είμαι πιο άνετος θα πάρω ένα εργαλείο που μου αρέσει. Άρα, αυτό το αυτοκίνητο που έχω τώρα το θεωρώ ένα δείγμα επιτυχίας, είναι ένα έπαθλο που δείχνει ότι τα πράγματα πάνε ωραία».

Με το που μαθεύτηκε ο θάνατός του Mad Clip, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γέμισαν με μηνύματα θλίψης και αποχαιρετισμού από καλλιτέχνες και συνάδελφούς του, οι οποίοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι ο φίλος τους «έφυγε» τόσο τραγικά.

Τις πρώτες ημέρες, οι θαυμαστές του δεν σταμάτησαν να πηγαίνουν στο σημείο που έχασε τη ζωή του.

Δυστυχώς, λίγες ώρες μετά από τον θάνατό του, μια φωτογραφία από το νεκροτομείο κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, με την οικογένεια του Mad Clip να εξαγριώνεται και ο πατέρας του να κινήσει νομικές διαδικασίες, ώστε να βρεθεί ο άνθρωπος που την τράβηξε.

Ο παππούς του αδικοχαμένου καλλιτέχνη είχε ξεσπάσει στην εκπομπή T-Live.

Ο street art καλλιτέχνης Hambas δημιούργησε ένα εντυπωσιακό γκράφιτι προς τιμήν του Mad Clip. Η προσωπογραφία του βρίσκεται σε πρόσοψη κτηρίου στο Μεταξουργείο και όταν περνάς από το σημείο, σίγουρα δεν γίνεται να μην το παρατηρήσεις.

Το πραγματικό όνομα του Mad Clip είναι Peter Αναστασόπουλος και γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη από Έλληνες γονείς, μεγάλωσε στις ΗΠΑ, αλλά πηγαινοερχόταν αρκετά συχνά στην Ελλάδα, για να βλέπει τους συγγενείς του.

Το 1999 και σε ηλικία 13 ετών αποφασίζει ο πατέρας του να επιστρέψουν μόνιμα στην Ελλάδα. Αυτή είναι και η περίοδος που οι γονείς του χωρίζουν, με συνέπεια να πηγαινοέρχεται πάλι Ελλάδα-ΗΠΑ για να βλέπει και τους δύο γονείς του.

Mad Clip: Η καριέρα του

Η ενασχόλησή του με τη μουσική ξεκίνησε το 2004, όταν μπήκε στους Outkast Excellence. Μάλιστα, τα πρώτα χρόνια έγραφε μόνο σε αγγλικούς στίχους.

Το 2016 επέστρεψε στην Ελλάδα και επανασυστήθηκε στο εγχώριο κοινό, τραγουδώντας πλέον στα ελληνικά και από τότε ξεκίνησε η ανοδική του πορεία και τα τελευταία δύο χρόνια ήταν πρώτος στα μουσικά charts, βγάζοντας μόνο επιτυχίες.

Ο Mad Clip λάτρευε τη χλιδάτη ζωή, τα ακριβά αμάξια και επέλεγε μόνο επώνυμους οίκους μόδας, ήταν ιδιαίτερα ενεργός στα social media και καθημερινά δημοσίευε στιγμιότυπα από την προσωπική του ζωή και τα ακριβά γούστα του.

Η Ελένη Φουρέιρα θέλησε να θρηνήσει με τη σιωπή της, κάνοντας ελάχιστες αναρτήσεις στα social media. Λίγες βδομάδες αργότερα, έκανε την προγραμματισμένη της εμφάνιση για το Playmotion 2021 και ό έφτασε η ώρα να ερμηνεύσει το «Μπορεί», λύγισε μιλώντας για τη συναυλία που θα έκαναν μαζί.

Ο Mad Clip μάλιστα κέρδισε μετά θάνατον βραβείο στα Mad VMA για το κομμάτι «Μπορεί», με την αγαπημένη τραγουδίστρια, μαζί με την αδερφή του Άσπα, να παραλαμβάνουν το βραβείο, ραγίζοντας καρδιές με τα λόγια τους.

Η Capital Music και η Panik Records κυκλοφόρησαν, πριν μερικούς μήνες, το album του θρυλικού καλλιτέχνη «Money And Drugs Can’t Live In Poverty». Το album, το οποίο έχει ως τίτλο τη φράση από την οποία προέκυψε το καλλιτεχνικό όνομα του Mad Clip, είναι ένας φόρος τιμής στον ίδιο και στο πλούσιο μουσικό του έργο, το οποίο οι συνεργάτες του και η οικογένειά του αποφάσισαν να μοιραστούν με τον κόσμο που αγάπησε τον τράπερ  και τα τραγούδια του.

Το tracklist περιλαμβάνει κάποια solo κομμάτια που ο δημοφιλής καλλιτέχνης είχε ολοκληρώσει πριν το τραγικό τροχαίο που του στοίχισε τη ζωή.

Η Άσπα, η νεαρή τραγουδίστρια που κάνει τα πρώτα της βήματα στη μουσική, έκανε μια εξομολόγηση για τον αδερφό της, επισημαίνοντας «ήταν ένα φανταστικό παιδί και δεν το λέω επειδή ήταν ο αδελφός μου. Πραγματικά είχε χρυσή καρδιά, τους βοηθούσε όλους, όπου και όπως μπορούσε. Δεν άλλαξε, ήταν πάντα ο ίδιος. Η διασημότητα και η φήμη δεν τον άλλαξαν. Ήταν πολύ ευγνώμων για όλο αυτό που ζούσε και όλα αυτά που είχε. Αν τον γνωρίζατε από κοντά θα βλέπατε ότι ήταν μια προσωπικότητα που έκανε αισθητή την παρουσία του με το που έμπαινε σε έναν χώρο. Ήταν τέτοιο παιδί».

Μέσα σε αυτό τον χρόνο από τον θάνατο του Mad Clip, η τραπ μουσική δημιουργεί τραγούδια για ναρκωτικά και βία, ενώ οι καβγάδες των καλλιτεχνών της είναι συνεχείς.

«Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος, αλλά το γεγονός ότι τον αγαπούσαν όλοι και είχε πολλούς φίλους μάς το έκανε με έναν τρόπο λίγο πιο εύκολο. Όλοι είχαμε να λέμε τα καλύτερα. Μοιραζόμασταν τον πόνο μας. Σίγουρα πιο δύσκολο ήταν για την οικογένεια του. Ακόμα και το Instagram είναι πιο άδειο χωρίς εκείνον. Ρε φίλε, η ραπ σκηνή έχει χαζέψει εντελώς, είναι όλοι στον κόσμο τους. Πολλά πράγματα που γίνονται τώρα δεν θα γίνονταν αν ζούσε ο Mad Clip. Ήταν διπλωμάτης, κρατούσε τις ισορροπίες…» σημείωσε ο FY για τον θάνατο του Mad Clip.

Στο παρελθόν, ο γνωστός τράπερ είχε οδηγηθεί στο Αστυνομικό Τμήμα του Μοσχάτου με χειροπέδες.

Ο γνωστός τράπερ, παρόλο που άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του έκαναν σήμα να σταματήσει, συνέχισε να οδηγά και έτσι ακολούθησε καταδίωξη, κατά της διάρκειας της οποίας παραβίασε τέσσερα κόκκινα φανάρια, οδηγώντας γρήγορα και επικίνδυνα, μέχρι που οι αστυνομικοί τελικά τον εγκλώβισαν και τον συνέλαβαν.

Μάλιστα, του επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση μιας και δεν μπορούσε να δικαιολογήσει με SMS ή με έγγραφο τον λόγο που κυκλοφορούσε και μετά από αρκετή ώρα, αφέθηκε ελεύθερος.

Ο ίδιος τότε θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και έτσι έκανε ένα live στο Instagram εξηγώντας τι πραγματικά συνέβη.

Mad Clip τόνισε «Μπήκα σε αυτή την διαδικασία για να λύσω κάποιες απορίες για το συμβάν που παίχτηκε… Βγήκαν αρκετά και μιλάνε περί δολοφόνε, φανάρια και ιστορίες… Καταδίωξη έγινε καταδίωξη ήμουν στο δρόμο και έτρεχα είμαι κοντράκιας και μου αρέσει η ταχύτητα…

Ότι έτρεχα, έτρεχα έχω βγει πλακωμένος και με κυνηγάει ένα περιπολικό μέσα στο τούνελ, εννοείται επειδή το αυτοκίνητο μου είναι μεγάλα κυβικά και γρήγορο ξέφυγα από το περιπολικό. Στην πρώτη έξοδο μετά την εθνική και τυχαίνει την ώρα που βγαίνω να μου την πέφτει η ομάδα ΔΙΑΣ…

Δεν θα έβαζα κανέναν σε κίνδυνο σταμάτησα, τα παλικάρια φώναζαν και υπήρχε πολύ ένταση. Με συνόδευσαν στο τμήμα του Μοσχάτο η ομάδα ΔΙΑΣ… Αν πέρναγα τα φανάρια που έλεγαν θα ήμουν αυτόφωρο, είναι μόδα στο να κράζουμε την ραπ και την τραπ μουσική…».

Ο MadClip διατηρούσε περίπου τέσσερα χρόνια σχέση με την Αρετή, μια πανέμορφη μελαχρινή νεαρή, που σίγουρα δεν γινόταν να περάσει απαρατήρητη στις δημόσιες εμφανίσεις που πραγματοποιούσαν από κοινού. Οι αναρτήσεις επίσης που έκαναν στα προφίλ τους στο Instagram και αναφερόντουσαν στον έρωτα τους ήταν πάρα πολλές.

Η Αρετή τον στήριζε σε κάθε του βήμα, μιας και η σχέση τους ξεκίνησε πριν καν γίνει γνωστός ο τράπερ στο ευρύ κοινού με τα τραγούδια τους. Ωστόσο, το ζευγάρι χώρισε και σύμφωνα με πληροφορίες, ο χωρισμός τους δεν ήταν βελούδινος, καθώς ο λόγος για τον οποίο αποφάσισαν να τελειώσουν τη σχέση τους ήταν σοβαρός.

Related posts

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη

«Είναι ψεύτικο και το βίντεο!»: Τα 4 σημεία που κανείς δεν πρόσεξε πάνω στην Κέιτ κάνουν τις θεωρίες συνομωσίας να φουντώνουν

“Εσύ σε σούπερ μάρκετ;” Μαθεύτηκε η αλήθεια για την χρυσή κληρονόμο Αθηνά Ωνάση, με τι ασχολείται σήμερα