Εγγονές μεγάλων Ελληνίδων ηθοποιών: 4 περιπτώσεις που πήραν την λάμψη των γιαγιάδων τους

Εγγονές Ελληνίδων ηθοποιών: Κληρονόμησαν τη γοητεία και το ταλέντο των γιαγιάδων τους

Εγγονές Ελληνίδων ηθοποιών: Έχουν κληρονομήσει το ταλέντο τους και την αξεπέραστη γοητεία τους. Οι γιαγιάδες τους ήταν καταξιωμένες στον χώρο του ελληνικού κινηματογράφου και έχουν αφήσει τα δικά τους ανεξίτηλα αποτυπώματα στην ιστορία του.

Ελληνίδες ηθοποιοί: Ποια είναι τα εγγόνια τους;

Τζένη Καρέζη – Τζένη Καζάκου

Κόρη του Κωνσταντίνου Καζάκου και της Τάνιας Τρύπη, εγγονή της αείμνηστης Τζένης Καρέζη. Η Τζένη Καζάκου, δεν θα μπορούσε να μην κληρονομήσει την αγάπη των ανθρώπων της για την υποκριτική.

Η 17χρονη κοπέλα, που δεν κατάφερε να γνωρίσει την σπουδαία γιαγιά της, λατρεύει να ακούει ιστορίες για εκείνη, ειδικά από τον πατέρα και τον παππού της.

Τασσώ Καββαδία – Αργυρώ Καλλιάφα

Η Τασσώ Καββαδία, μία από τις σημαντικότερες ηθοποιούς του εγχώριου καλλιτεχνικού στερεώματος, είχε μεγάλη αδυναμία στην εγγονή της, Αργυρώ Καλλιάφα.

Η 26χρονη σχεδιάστρια μόδας, ακολουθεί το δικό της δρόμο. Έχει ήδη βραβευτεί, ενώ παράλληλα τα δείγματα της δουλειάς της, τραβούν ολοένα και περισσότερο το ενδιαφέρον.

Ζωή Λάσκαρη – Ζένια Μπονάτσου

Η πιο προβεβλημένη από τις παραπάνω περιπτώσεις. H κόρη του Βλάσση Μπονάτσου και εγγονή της Ζωής Λάσκαρη, Ζένια Μπονάτσου έχει μάθει να πατά γερά στα πόδια της. Αντιμετωπίζει όσες δυσκολίες βρίσκονται μπροστά της και κυνηγά το όνειρό της.

Αγαπάει πραγματικά την υποκριτική, φοιτά σε δραματική σχολή, ενώ όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν: «Θα ασχοληθώ με την υποκριτική. Το είπα στη γιαγιά μου και μου είπε αν το γουστάρω, να το κάνω. Ξέρω πως θέλει πολύ δουλειά, με ενδιαφέρει πολύ να ασχοληθώ».

Νόνικας Γαληνέα – Νόνικα Τσαπέλα

Το όνομα και τη χάρη της πάντα εντυπωσιακής γιαγιάς της, έχει κληρονομήσει η 25χρονη Νόνικα Τσαπέλα.

Η εγγονή της Νόνικας Γαληνέα και κόρη της Αλεξίας Μουτούση (δίδυμης αδελφής της ηθοποιού Αριέττας Μουτούση), έκανε τα πρώτα της βήματα στο χώρο του μόντελινγκ και φιλοδοξεί να ακολουθήσει την υποκριτική. Δεν επηρεάστηκε από το γεγονός πως, ο πατέρας της ασχολείται με τα ναυτιλιακά.

Related posts

Προειδοποίηση από την Άση Μπήλιου: Δίδυμοι, Παρθένοι και 2 ακόμη ζώδια θα έχουν μια δύσκολη μέρα

Επίσημο τέλος για τον Πρίγκιπα Χάρι – Πήρε την μεγάλη απόφαση

Θα λυτρώσει τα πάντα: Η θαυματουργή προσευχή στον Άγιο Εφραίμ που πρέπει να λέτε κάθε βράδυ