Ενοχλημένη η Ιωάννα Τούνη: «Δεν έχω γεννήσει, αν γεννήσω θα σας κάνω story, μη με αγχώνετε!»

Ιωάννα Τούνη: Έχει μπει στον μήνα της η εγκυμονούσα influencer

Η Ιωάννα Τούνη σε λίγες ημέρες θα κρατήσει το μωρό της, στην αγκαλιά της και μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου ανυπομονούν να γνωρίσουν τον καρπό του έρωτα τους.

Η influencer και ο αγαπημένος της θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς και ανυπομονούν για τον ερχομό του παιδιού τους!

Η Ιωάννα Τούνη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και όλο αυτό το διάστημα μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την δύσκολη, όπως έχει πει, εγκυμοσύνη της.

Η αποχή της από τα social media όμως για λίγες ώρες ανησύχησε τους χρήστες του Instagram, με αποτέλεσμα να την πλημμυρίσουν με μηνύματα που την ρωτούν αν γέννησε.

Η ίδια θέλησε να απαντήσει στα ερωτήματα αυτά και να τονίσει πως ξέρει ότι τη ρωτάνε από ενδιαφέρον ωστόσο όλο αυτό της προκαλεί άγχος καθώς η χθεσινή μέρα ήταν ιδιαίτερα δύσκολη για εκείνη.

Η απάντηση της Ιωάννας Τούνης για τις ερωτήσεις των ακόλουθων της

«Ξέρω ότι το κάνεις από ενδιαφέρον αλλά είναι λίγο αγχωτικό… σπίτι είμαι με τον φίκο δεν γέννησα ακόμα. Σήμερα ήταν μία δύσκολη μέρα από το πρωί γιατί το ένα σκυλάκι μας δεν είναι καθόλου καλά! Τι να σας πω τώρα τι περνάμε… Δεν μπορεί να αυτοεξυπηρετηθεί, όλοι τρέχουμε από πίσω του… δεν έχω γεννήσει ακόμη όταν με το καλό γεννήσω θα σας κάνω εγώ story και θα σας πω γέννησα όλα καλά… Μη με αγχώνεται! Εδώ είναι το έχω ορκίζομαι, εδώ μέσα είναι ακόμα….»

Related posts

Θρήνος στη χώρα μας: Νεκρή γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια

Ελένη Κόκοτα για Δημήτρη Κόκοτα πριν από λίγο και δακρύζουμε από χαρά

“Ο καρκiνоς του εντέρоυ είναι ύπouλος. Πpоσέξτε αuτά τα σnμάδια γιατί εγώ την πάτnσα”