Ενοχλημένη η Ιωάννα Τούνη λίγο πριν τη γέννα: “Μην το κάνετε αυτό. Σήμερα ήταν δύσκολη μέρα”

Ιωάννα Τούνη: Τι προκάλεσε την ενόχληση της ίνφλουενσερ

Σε λίγες ημέρες η Ιωάννα Τούνη θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτα της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Η επιχειρηματίας και ίνφλουένσερ περιμένει πως και πως για να κρατήσει το μωρό στην αγκαλιά της, ωστόσο κάτι προκάλεσε την ενόχληση της λίγο πριν την μεγάλη στιγμή.

Η Ιωάννα Τούνη παρά την δύσκολη όπως έχει πει, εγκυμοσύνη της δεν πτοείται και παραμένει ιδιαίτερα ενεργή στα social media
και μοιράζεται με το κοινό της στιγμές από την ζωή της και την εγκυμοσύνη της.

Τι το ήθελε όμως και απείχε από τα social media για λίγες ώρες; Οι διαδικτυακοί της φίλοι και μη έσπευσαν να ανησυχήσουν και να την πλημμυρίσουν με μηνύματα και ερωτήσεις για το “αν γέννησε”.

Η Ιωάννα Τούνη αποφάσισε να απαντήσει στα ερωτήματα αυτά και ενώ γνωρίζει ότι το κίνητρά τους είναι το ενδιαφέρον
ωστόσο όλο αυτό δεν παύει να την αγχώνει καθώς η σημερινή μέρα ήταν μια μέρα δύσκολη για την Ιωάννα.

Αναλυτικά όλα όσα είπε η Ιωάννα Τούνη στα Instagram stories της
«Ξέρω ότι το κάνεις από ενδιαφέρον αλλά είναι λίγο αγχωτικό… σπίτι είμαι με τον φίκο δεν γέννησε ακόμα. Σήμερα ήταν μία δύσκολη μέρα από το πρωί γιατί το ένα σκυλάκι μας δεν είναι καθόλου καλά! Τι να σας πω τώρα τι περνάμε… Δεν μπορεί να αυτοεξυπηρετηθεί, όλοι τρέχουμε από πίσω του… δεν έχω γεννήσει ακόμη όταν με το καλό γεννήσω θα σας κάνω εγώ story και θα σας πω γέννησα όλα καλά… Μη με αγχώνετε! Εδώ είναι το έχω ορκίζομαι, εδώ μέσα είναι ακόμα….

Δείτε παρακάτω και τα Instagram stories που δημοσίευσε η Ιωάννα Τούνη σχετικά με αυτήν της την ενόχληση:

Τα stories της Ιωάννας Τούνη

Μάλιστα λίγο καιρό πριν είχαν προχωρήσει και στο επόμενο βήμα τους

Το επόμενο βήμα στη σχέση τους έκαναν η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου λίγο πριν έρθει στη ζωή το πρώτο τους παιδί.

Η Ιωάννα Τούνη το ανακοίνωσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντας μάλιστα στην κάμερα τα επίσημα έγγραφα.
«Έχουμε υπογράψει μόλις σύμφωνο συμβίωσης με τον Δημήτρη. Θέλαμε να μπορεί να αναγνωριστεί αυτόματα ο μπέμπης, μόλις γεννηθεί με το καλό. Και επειδή δεν έχουμε παντρευτεί, θα ήταν λίγο περίπλοκη, χρονοβόρα και κοστοβόρα διαδικασία να γίνει με διαφορετικό τρόπο» έγραψε η εγκυμονούσα influencer.

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη