Ενοχλημένος ο Άρης Πορτοσάλτε για τα πανό σε ΣΕΦ και «OPAP Arena»: «Αφορούσε εμένα, δεν έπρεπε να αρχίζει ο αγώνας με κρεμασμένα κουρελόπανα»

Άρης Πορτοσάλτε: Έξαλλος με τα πανό σε ΣΕΦ και OPAP Arena

Ο δημοσιογράφος φαίνεται πως ενοχλήθηκε από τα πανό στα τελευταία ματς που πραγματοποιούνται σε ΣΕΦ και OPAP Arena. Ειδικότερα, ο Άρης Πορτοσάλτε μίλησε στον ΣΚΑΪ για τον ΟΣΕ και κλείνοντας τη συζήτηση αναφέρθηκε στα επίμαχα πανό που αναφέρονται στη τραγωδία για τα Τέμπη και σε κάποια που αναφέρονται και στους δημοσιογράφους.

Στο χθεσινό (12/3) ματς στην «OPAP ARENA» αλλά και στο ΣΕΦ αναρτήθηκαν πανό που αναφερόταν και στους δημοσιογράφους.

Ο Άρης Πορτοσάλτε, που δηλώνει φίλαθλος της ΑΕΚ ανέφερε: «Θερμά συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, όταν χάνουμε να το λέμε. Αλλά, το ματς αυτό έπρεπε να ξεκινήσει χθες; Σε κανένα ευρωπαϊκό κράτος, πουθενά, λογιζόμαστε Ευρώπη, δεν θα άρχιζε αγώνας με κρεμασμένα κουρελόπανα. Το είδα και στο ΣΕΦ προχτές, αφορούσε εμένα. Λέω ότι, σε κανέναν ευρωπαϊκό κράτος δεν σφυρίζει ο διαιτητής, αν δεν κατέβουν τα κουρέλια. Πουθενά δεν υψώνεται γιατί υπάρχουν σοβαροί θεσμοί. Στην Ελλάδα δεν έχουμε σοβαρούς θεσμούς δυστυχώς. Ούτε η αθλητική δικαιοσύνη, πρώτα απ’ όλα το υπουργείο Αθλητισμού. Χτες βγήκε ο Ιταλός διαιτητής, βλέπει κάτι κουρέλια, δεν πρέπει να πει “τι λέει ρε φίλε εδω;”. Να του πει κάποιος και να μην αρχίσει το ματς. Δεν το λέω επειδή κέρδισε ο Ολυμπιακός. Εγώ ως ΑΕΚτζης το θέτω στην διοίκηση. Όπως και για το ΣΕΦ στον Ολυμπιακό».

Όσα δήλωσε ο Άρης Πορτοσάλτε για τα πανό

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη