Εντελώς αλλαγμένος ο Μαθιός από τον Σασμό: Έχει ξυρίσει τα μούσια του, έχασε κιλά και μοιάζει 10 χρόνια μικρότερος

Σασμός: Η εντυπωσιακή αλλαγή του Μαθιού λίγο πριν την νέα σεζόν

Μία φωτογραφία από το παρελθόν μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ο Δημήτρης Λάλος, που το τηλεοπτικό κοινό αγάπησε ως Μαθιό στη σειρά «Σασμός».

Ο Δημήτρης Λάλος «ταξίδεψε» πίσω στον χρόνο, στα πρώτα του επαγγελματικά βήματα ως ηθοποιός.

Στο στιγμιότυπο που ανάρτησε μέσω Instagram Stories, εμφανίζεται ο ίδιος στα γυρίσματα της ταινίας «Αισθηματίες» του 2014, να κάθεται μπροστά από μία κάμερα. Η αλλαγή στην εμφάνισή του είναι εμφανής, αφού στη φωτογραφία από τα παλιά ο Δημήτρης Λάλος δεν παραπέμπει και τόσο στον «Μαθιό», όπως τον γνώρισε καλύτερα το κοινό, αφού είναι αδυνατισμένος, με πιο κοντά μαλλιά και χωρίς μούσια.

Πως ήταν ο “Μαθιός” από τον Σασμό

Οι Αισθηματίες είναι ελληνική ταινία του 2014, σε σκηνοθεσία και σενάριο του Νίκου Τριανταφυλλίδη. Είναι ένα δραματικό νεο-νουάρ, με πρωταγωνιστές τους Τάκη Μόσχο, Δημήτρη Λάλο και Χάρη Φραγκούλη.

«Είχα να κάνω τηλεόραση 12 χρόνια γιατί ήθελα να κάνω κάτι κινηματογραφικό. Ο παππούς μου ήταν ανθρακωρύχος στο Βέλγιο. Εκεί γνωρίστηκαν οι γονείς μου. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Νυρεμβέργη στη Γερμανία. Στα 18 μου επέστρεψα μόνος μου στην Ελλάδα. Δεν ξέρω κανένα στην Αθήνα. Είμαι ολομόναχος. Ήρθα στην Ελλάδα να σπουδάσω μηχανικός ηλεκτρονικών υπολογιστών και δεν είχα καν υπολογιστή στο σπίτι μου. Μετά κατάλαβα τι θέλω, γνωρίζοντας ένα καλό φίλο…

Περισσότερες δηλώσεις από τον Μαθιό του Σασμού

Δεν πήγα ποτέ σε σχολή. Από 19 χρονών μπήκα στη διαδικασία να χτίσω το θέατρο. Τελείωνα στις 5 το γιαπί και μετά έμπαινα στο μάθημα της υποκριτικής. Είχα μια σημαντική δασκάλα την Ελένη τη Σκότη. Δεν πήγα σε σχολή αλλά θήτευσα δίπλα της για δέκα ολόκληρα χρόνια. Είχα μέσα το απωθημένο που δεν πήγα στη σχολή μέχρι που άρχισα να βραβεύομαι… Ο τρόπος με τον οποίο προσέγγισα την υποκριτική ήταν ο πρωταθλητισμός. Νιώθω μεγάλη ευθύνη σε αυτούς που θα έρθουν να με δουν», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά σε συνέντευξη του ο Δημήτρης Λάλος.

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη