Έντονα προβληματισμένη η Ιωάννα Τούνη: «Ξέρω θα μου πείτε εδώ ο κόσμος καίγεται αλλά θέλω επειγόντως ρίζα και νύχια»

Ιωάννα Τούνη: Το βίντεο με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει

Από τη στιγμή που η Ιωάννα Τούνη έφερε στον κόσμο το παιδί της, η ζωή της ίδιας και του Δημήτρη Αλεξάνδρου, έχει αλλάξει ριζικά. Η instagrammer βέβαια προσπαθεί να βρει τα πατήματά της μετά τον ερχομό του γιου της.

Όπως έχει γνωστοποιήσει στους διαδικτυακούς της φίλους, θηλάζει, γεγονός που την ευχαριστεί ιδιαίτερα παρόλο που της στερεί αρκετές ώρες ύπνου.

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δήμητρης Αλεξάνδρου δεν κρύβουν την ευτυχία τους ενώ έχουν μιλήσει από τις πρώτες μέρες για τα πρωτόγνωρα συναισθήματα που έχουν γεννηθεί από τη μέρα που υποδέχτηκαν στον κόσμο τον γιο τους. «Δεν θέλω να το αφήνω.

Θέλω να το μυρίζω, να το δαγκώνω, να το φιλάω. Γενικά σου βγαίνει ένα συναίσθημα του να του παρέχεις ασφάλεια. Σου λείπει όσο και να είσαι δίπλα. Αυτά αισθάνομαι εγώ για αρχή», είχε δηλώσει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μιλώντας στους followers του.

Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας αποκάλυψε τις beauty ανάγκες της με ένα βίντεο στα stories του Instagram. Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Τούνη είπε: «Να μοιραστώ μαζί σου τον μαμαδέ μου πόνο; Παιδιά θέλω επειγόντως ρίζα και νύχια. Δείτε εδώ κατάσταση. Πώς θα γίνει;».

Παράλληλα, η Ιωάννα Τούνη έγραψε στο βίντεο: «Ξέρω, ξέρω θα μου πείτε εδώ ο κόσμος καίγεται».

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η Ιωάννα Τούνη

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη