Έντονη διαμάχη on air με τον Νίκο Συρίγο: «Υπάρχουν ανώμαλοι όπως ο πελάτης σας που πηγαίνουν με ένα παιδί 12 χρονών»

by Εύα Ζαχαριάδη
Έντονη διαμάχη on air με τον Νίκο Συρίγο: «Υπάρχουν ανώμαλοι όπως ο πελάτης σας που πηγαίνουν με ένα παιδί 12 χρονών»

Κολωνός: Απασφάλισε ο Νίκος Συρίγος για την υπόθεση της 12χρονης

Οι έρευνες συνεχίζονται για την υπόθεση μαστροπείας και βιασμού της 12χρονης. Παράλληλα, ένταση δημιουργήθηκε σήμερα στον αέρα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι».

“Προφανώς και είμαστε αγανακτισμένοι. Ένα 12χρονο κορίτσι έχει περάσει από πάνω της όλη η Αθήνα!” τόνισε με αγανάκτηση ο Νίκος Συρίγος.

Ο Νίκος Συρίγος θέλησε να πάρει θέση απέναντι σε όσα υποστηρίζει η δικηγόρος του Ηλία Μίχου, Μαρία Κουρτέση. Η συνήγορος του 54χρονου ισχυρίζεται πως ο πελάτης της δεν αποδέχεται την κατηγορία της μαστροπείας, ενώ έκανε λόγο για διασταύρωση όσων δηλώνει στις καταθέσεις της η 12χρονη.

«Αυτή η υπόθεση είναι θλιβερή, είναι πρωτοφανής για την ελληνική κοινωνία και τα δικανικά χρονικά. Δεν έχει ξαναέρθει τέτοια υπόθεση στην ελληνική δικαιοσύνη. Η ανάκριση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, η διαδικασία έχει ολοκληρωθεί για την εμπλοκή του 54χρονου για τη περίπτωση μαστροπείας», ανέφερε χαρακτηριστικά η κυρία Κουρτέση.

«Δεν τίθεται ζήτημα εάν αμφισβητείται ευθέως αυτό που κατέθεσε το παιδί, αλλά το πως διασταυρώνεται αποδεικτικά αυτό το οποίο λέει. Το θέμα είναι ότι επειδή από μόνη της μία κατάθεση είναι ελλιπές αποδεικτικό μέσο και θα πρέπει να διασταυρωθούν οι καταθέσεις του παιδιού» διευκρινίζει στη συνέχεια.

Έντονη διαμάχη on air με τον Νίκο Συρίγο: «Υπάρχουν ανώμαλοι όπως ο πελάτης σας που πηγαίνουν με ένα παιδί 12 χρονών»

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ετοιμάζονται έξι εντάλματα σύλληψης. Ανάμεσα στα πρόσωπα που έχουν ταυτοποιηθεί είναι ένας οδοντίατρος και ένας ιδιοκτήτης καταστήματος, οι οποίοι κινούνταν στη γειτονιά της 12χρονης.

«Αυτό το οποίο ισχυρίζεται είναι ότι δεν έχει καμία σχέση με τη μαστροπεία. Έχει παραδεχτεί αυτό που έχει παραδεχτεί (σ.σ.: την πράξη της ασέλγειας) και από εκεί και πέρα, τις λοιπές κατηγορίες δεν τις αποδέχεται. Δεν έχει αποδειχτεί η εμπλοκή του στη μαστροπεία. Θα πρέπει να βρεθεί ένα μήνυμα, μία επαφή, να βρούμε ένα συνοδό αποδεικτικό στοιχείο. Δεν υπάρχει» σημειώνει η δικηγόρος του Ηλία Μίχου.

«Εδώ μιλάμε ότι αυτός ο άνθρωπος είχε γυναίκα και 5 παιδιά. Αυτά συμβαίνουν δίπλα μας, το αντιλαμβάνεστε;» σχολίασε από την πλευρά της η Σίσσυ Χρηστίδου.

Κολωνός: Ένταση ανάμεσα στη κυρία Κουρτέση και και στον Νίκο Συρίγο

«Ανώμαλοι είναι όλοι σε αυτή την ιστορία, να το ξεκαθαρίσουμε αυτό. Όλοι όσοι έχουν πάει με αυτό το παιδί είναι ανώμαλοι, γιατί βιάζουν ένα κοριτσάκι 12 χρονών» ανέφερε παίρνοντας τον λόγο ο Νίκος Συρίγος.

Στη συνέχεια δημιουργήθηκε ένταση, όταν ο Νίκος Συρίγος, αντιδρώντας σε όσα ανέφερε η κυρία Κουρτέση, της απάντησε σε υψηλούς τόνους:

«Το ότι αναρωτιόμαστε τι έκαναν οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι, δεν βγάζει λάδι τον πελάτη σας. Θα τρελαθούμε με αυτά που ακούμε. Ο Μίχος έχει κάνει κακό σε αυτό το κορίτσι. Το πιο φοβερό σε αυτή την υπόθεση είναι ότι υπάρχουν ανώμαλοι όπως ο πελάτης σας, που πηγαίνουν με ένα παιδί 12 χρονών. Το θεωρούν ότι είναι οκ και στέλνουν φωτογραφίες στους φίλους τους!».

«Προφανώς και είμαστε αγανακτισμένοι. Ένα 12χρονο κορίτσι έχει περάσει από πάνω της όλη η Αθήνα!» τόνισε με έμφαση ο Νίκος Συρίγος.

Προτεινόμενα