«Επειδή μου είπε ότι δεν θα δουλέψω όταν βγω»: Η Γαρυφαλλιά από το GNTM ρίχνει ξανά «καρφιά» στη Βίκυ Καγιά

Γαρυφαλλιά: Μέλι στάζει για την Βίκυ Καγιά

Το πρώην μοντέλο ξέρει πως να πετάει τα καρφιά της πάντα χαμογελώντας. Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη επιστρέφει και δίνει εξηγήσεις για το βίντεο της προς την Βίκυ Καγιά.

Αν έμαθες το όνομα της Γαρυφαλλιάς Καλιφώνη από την φημολογούμενη σχέση της με τον Χρήστο Μάστορα, δεν υπήρξες σίγουρα fan της το 2018, όταν και μπήκε στο σπίτι του GNTM.

Η Γαρυφαλλιά ήταν ένα από τα φαβορί του διαγωνισμού, σόκαρε όμως τους πάντες όταν αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Και μπορεί στο ριάλιτι μοντέλων να έμεινε λίγο, η ξανθιά καλλονή κατάφερε να ενισχύσει τους followers της το Instagram και να συνεχίσει να κάνει τη δουλειά του μοντέλου.

Γαρυφαλλιά: Η δήλωση της για τη Βίκυ Καγιά

Τελευταία, παλιές παίκτριες του GNTM δεν μάσησαν τα λόγια τους και μίλησαν για τη Βίκυ Καγιά και τη συμπεριφορά που είχε απέναντί τους.

Η πρώην παίκτρια του GNTM απάντησε για τη Βίκυ Καγιά, με αφορμή πρόσφατο βίντεο που είχε ανεβάσει στο TikTok και αναφερόταν σε εκείνη, μίλησε στη Super Κατερίνα και έριξε όχι καρφιά αλλά ολόκληρες πρόκες για την κριτή του GNTM πάντα χαμογελώντας.

«Πάνω στο θέμα του μακιγιάζ ήταν το σχόλιο στο βίντεο. Δεν υπάρχει κάτι προσωπικό με τη Βίκυ Καγιά. Επειδή μου είπε ότι δε θα δουλέψω όταν βγω; Όχι δεν μιλάμε. Τι να μιλάμε, τι είμαστε; Φίλες; Είχα πάει σε ένα παιχνίδι, με βοήθησε πολύ το παιχνίδι και ευχαριστώ πολύ.

Δε χρειάστηκε να με βοηθήσει μετά το παιχνίδι, γιατί πήγε τέλεια η καριέρα μου», είπε η Γαρυφαλλιά η οποία δεν επιβεβαίωσε τον δεσμό με τον Χρήστο Μάστορα αλλά αρκέστηκε να πει λιτά και περιεκτικά:

«Βρίσκομαι σε σχέση και είμαι ερωτευμένη»!

@garifalia.kalifoni #tiktok #fyp #foryou ♬ πρωτότυπος ήχος – _.Greek._.Editz._

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη