Έπεσαν βροχή τα σχόλια σε λίγα λεπτά: Η Μελίνα Νικολαΐδη ντύθηκε Κοκκινοσκουφίτσα με κορσέ και όλοι μιλάνε για εκείνη

Μελίνα Νικολαΐδη: Η στολή για τις Απόκριες που μοίρασε εγκεφαλικά

Η Μελίνα Νικολαΐδη βρίσκεται στην Ελλάδα για να γιορτάσει τις Απόκριες και να δει τον σύντροφο της, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη. Μάλιστα η κόρη της Δέσποινας Βανδή πραγματοποίησε πρόσφατα μια αποκριάτικη εμφάνιση, μαζί με τον σύντροφο της, που δεν πέρασε απαρατήρητη.

Φυσικά, είναι μέρος της μεταμφίεσής τους σε… σέξι Κοκκινοσκουφίτσα και Κακό Λύκο, με αφορμή το πάρτι  Heroes στο οποίο παρευρέθηκαν αρκετοί Έλληνες celebrities και το ερωτευμένο ζευγάρι.

Παρά το γεγονός ότι οι δύο τους μας έδωσαν μια γεύση από τη στολή τους με κάποια στόρι που έκαναν το γύρο του διαδικτύου, η Μελίνα Νικολαΐδη αποφάσισε να ποστάρει και μερικά, πιο σκηνοθετημένα κλικ, όπου φαίνεται πιο καθαρά το look τους.

Η Μελίνα Νικολαΐδη ως κοκκινοσκουφίτσα μαζί με τον σύντροφο της

Η Μελίνα Νικολαΐδη φορά ξανθιά περούκα, κόκκινο μίνι φόρεμα με κορσέ και ψηλές κόκκινες γόβες, ενώ κρατά μαστίγιο και αλυσίδα, στην οποία είναι… δεμένος ο σύντροφός της, Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης, που είναι ημίγυμνος και φορά μια μάσκα λύκου, αλλά και μια κάπα που θυμίζει περισσότερο τον Τζον Σνόου στο Game of Thrones.

Είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν. Η Μελίνα άλλωστε μοιράζει την ζωή της ανάμεσα στην Ελλάδα και στο Λονδίνο όπου σπουδάζει, προκειμένου να περνά ευχάριστες στιγμές με τον σύντροφο της.

Μέσα σε λίγα λεπτά, η ανάρτηση έχει συγκεντρώσει χιλιάδες like και πολλά σχόλια:

Related posts

Έξαλλος σήμερα ο Λιάγκας με τον Γιώργο Αυτιά

Η Ελλάδα γίνεται «Ισραήλ»

Δικαίωση από ψηλά: Η κίνηση της κόρης του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου 3 χρόνια μετά τη δολοφονία της Καρολάιν