Επέστρεψε ο Κωνσταντίνος Αργυρός: Οι δηλώσεις για τη φιλία με τον Σάκη Ρουβά, το Mad Walk και αν θα βαφτίσει το παιδί της Φουρέιρα

Κωνσταντίνος Αργυρός: Η δυναμική επιστροφή από το Ντουμπάι

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός επέστρεψε στην Ελλάδα ύστερα από τις διακοπές του στο Ντουμπάι. Ο τραγουδιστής μίλησε στις κάμερες για όλους και για όλα.

«Ήταν τέλεια, όταν βλέπεις ξένους λαούς να τραγουδάνε τα τραγούδια σου είναι απίστευτο συναίσθημα. Βάλαμε και λουλούδια, τα μάθανε κι αυτά», είπε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση για τη συνεργασία με τον Σάκη Ρουβά, ο Αργυρός απάντησε: «Ζούμε μαγικές στιγμές με τον Σάκη Ρουβά. Βγάζουμε χημεία, είναι τρομερός αυτός ο άνθρωπος. Γενικά, κάνουμε παρέα τον τελευταίο 1,5 χρόνο».

Σχετικά με το τελευταίο επεισόδιο του «The Voice» και το αστείο με τον Πάνο Μουζουράκη ότι τον μανατζάρει, σχολίασε: «Τώρα το είδατε το αστείο; Συγγνώμη, δεν προλαβαίνω να τα δω όλα τα επεισόδια, είναι πολλές οι υποχρεώσεις».

Αναφορικά με το αν θα βρίσκεται στο Mad Walk, ο Κωνσταντίνος Αργυρός ανέφερε πως είχε ραντεβού για να συζητήσει το θέμα, ενώ ρωτήθηκε και αν θα βαφτίσει το παιδί της Ελένης Φουρέιρα. «Η Ελένη τώρα πρέπει να κάνει αυτό που χρειάζεται. Την αγαπώ, είναι φίλη μου. Δεν ξέρω αν θα βαφτίσω το παιδί, θα δούμε! Είναι ακόμα νωρίς!», απάντησε.

Τέλος, ο γνωστός τραγουδιστής είπε για τα επόμενα σχέδιά του: «Είναι όλα πάρα πολλά, θα τα δείτε στην πορεία. Πρέπει να φύγω, με περιμένει η μανούλα μου να πιούμε ένα καφεδάκι γιατί έχω να τη δω ενάμιση μήνα!»

Κωνσταντίνος Αργυρός: Η συνέντευξη του τραγουδιστή

Related posts

Μαθεύτηκε όλη η αλήθεια πριν λίγο για τον 31χρονο Αγαθάγγελο που έχασε τη ζωή του σήμερα στον Πειραιά από την κατάρρευση κτίριου

«Θα σας μιλήσει ο ίδιος»: Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα

Χαμός με όσα είπε ο Αντώνης Ρέμος για τους Αλβανούς της Ελλάδας