Επέστρεψε στην Αμερική η Καλομοίρα: Η τρυφερή φωτογραφία με τα 3 παιδιά και τον σύζυγο της μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο

Καλομοίρα: Η οικογενειακή φωτογραφία και ξετρέλανε το Ίντερνετ

Η Καλομοίρα βρέθηκε για λίγες μέρες στην Ελλάδα για την συμμετοχή της στο Madwalk και επέστρεψε στην Αμερική που ζει τα τελευταία χρόνια. Φυσικά η τραγουδίστρια δεν θα μπορούσε να κάνει γιορτές μακριά από τον σύζυγο και τα παιδιά της.

Η Καλομοίρα έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι παρότι αγαπά πολύ τη δουλειά της, πάνω από την οικογένειά της δε βάζει τίποτα. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που το μεγαλύτερο κομμάτι της καθημερινότητάς της είναι αφιερωμένο σε εκείνους ενώ στα επαγγελματικά της βήματα είναι πολύ προσεκτική και επιλεκτική.

Με αφορμή τη γιορτή των Χριστουγέννων, η Καλομοίρα θέλησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram να ευχηθεί χρόνια πολλά ποζάροντας στην αγκαλιά του συζύγου της και έχοντας στο πλευρό της τα τρία τους παιδιά.

«Καλά Χριστούγεννααααα!! Υγεία, Χαμόγελα, Αγκαλιές με τις οικογένειες μας, με τους ανθρώπους που μας αγαπούν και αγαπάμε! Χρόνια πολλάαααα. P.S Ο Νίκος δεν αφήνει τον έπαινό του από το ρεσιτάλ πιάνου ούτε για μια στιγμή», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η υπέροχη χριστουγεννιάτικη φωτογραφία της Καλομοίρας

Δείτε την φωτογραφία

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη