Επική συνάντηση από τα “Εγκλήματα”: Κώστας Κόκλας και Χρήστος Χατζηπαναγιώτης ξανά μαζί 24 χρόνια μετά το τέλος της σειράς

by Εύα Ζαχαριάδη

Κόκλας – Χατζηπαναγιώτης: Το reunion που περιμέναμε όλοι

Ένα από τα πιο αξιομνημόνευτα τηλεοπτικά δίδυμα ήταν ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και ο Κώστας Κόκλας. Οι λατρεμένοι ηθοποιοί εκτός από καλοί φίλοι άφησαν εποχή ως Αχιλλέας και Αλέκος στα Εγκλήματα.

24 χρόνια μετά την επιτυχημένη σειρά, οι δύο ηθοποιοί συναντήθηκαν και μίλησαν για τη σχέση που έχουν αναπτύξει μεταξύ τους.

«Συναντηθήκαμε στο θέατρο ”Αποθήκη” αναπτύξαμε μια ιδιαίτερη σχέση και τα “Εγκλήματα” μας έφεραν πιο κοντά» αποκάλυψαν και στη συνέχεια, θυμήθηκαν τα πρώτα επεισόδια που προβλήθηκαν.

Επική συνάντηση από τα “Εγκλήματα”: Κώστας Κόκλας και Χρήστος Χατζηπαναγιώτης ξανά μαζί 24 χρόνια μετά το τέλος της σειράς

«Αφού γυρίσαμε τέσσερα επεισόδια είπαμε σταματάμε. Ο παράγωγος φαλίρισε και καταλήξαμε να πληρώνουμε πρόστιμα. Το πρώτο επεισόδιο το είδαμε σπίτι του Κώστα και έκανε 4,3% τηλεθέαση. Μετά το 7ο-8ο επεισόδιο άρχισε να κάνει 40αρια!» είπαν.

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης τόνισε ότι: «Μυστικό της επιτυχίας ήταν η αγάπη όλων για τη δουλειά».

Όσο για την πιο έντονη ανάμνηση που έχουν από την εποχή των γυρισμάτων ο Κώστας Κόκλας είπε: «Μου έχουν μείνει τα γυρίσματα στη Σύρο και οι τρέλες στο καζίνο. Ήμασταν ωραία παρέα. Η σειρά αγαπήθηκε τόσο πολύ ώστε ακόμα ο κόσμος μας μιλάει και μας ρωτάει για τα Εγκλήματα».

Κόκλας – Χατζηπαναγιώτης: Η συνέντευξη τους στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα

Τέλος, αποκάλυψαν ότι ετοιμάζονται να ξαναβρεθούν επαγγελματικά: «Είμαστε χαρούμενοι και τυχεροί που ήρθε μια τέτοια στιγμή να ξαναβρεθούμε θεατρικά» επισήμαναν Κώστας Κόκλας και Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν