Επικό τρολάρισμα από Βίσση – Βανδή: Έκαναν αναπαράσταση το viral ζεϊμπέκικο του Μπισμπίκη και όλο το Ίντερνετ μιλάει για αυτές

Βίσση – Βανδή: Οι δύο τραγουδίστριες σε ένα ανατρεπτικό ντουέτο

Η Δέσποινα Βανδή μαζί με τον σύντροφο της, Βασίλη Μπισμπίκη, βρέθηκε στο Hotel Ermou όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση. Μάλιστα οι δύο τραγουδιστρίες έκαναν αναπαράσταση το περίφημο ζεϊμπέκικο του Βασίλη Μπισμπίκη.

Μία νύχτα αξέχαστη έζησε η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή την Τετάρτη το βράδυ στο νυχτερινό κέντρο «Hotel Ερμού», όπου εμφανίζεται η πρώτη. Η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε στο γνωστό κέντρο διασκέδασης παρέα με τον σύντροφό της, Βασίλικη Μπισμπίκη. Μάλιστα, ανέβασε και Instagram story, χαρακτηρίζοντας την Άννα Βίσση, super star και λέγοντας «Ό,τι έχω ζήσει το χει πει η Βίσση».

Η Δέσποινα Βανδή, ανέβηκε στην πίστα και στην αγκαλιά της Άννας Βίσση, ερμήνευσε τη γνωστή επιτυχία της «Ένα τσιγάρο διαδρομή», αφιερώνοντάς την στον αγαπημένο της.

@00ssongs #despinavandi #vandi #bisbikis #fyp ♬ πρωτότυπος ήχος – 00sSongs

Βίσση – Βανδή: Το ντουέτο και το τρολάρισμα

Μάλιστα, οι δύο τραγουδίστριες θέλοντας να διακωμωδήσουν το viral ζεϊμπέκικο του Μπισμπίκη των προηγουμένων ημερών, έκαναν μία αναπαράσταση από αυτό, ξησηκώνοντας όλους τους θαμώνες του μαγαζιού.

@fannaticslive #annavissi #annavissiofficial #despinavandi #fyp #tiktokgreece #greektiktoker #cyprus #greece #greekmusic #greekpov #greektiktok ♬ original sound – fannatics

Related posts

Καλό Ταξίδι Σωκράτη: Πέθανε ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες επιχειρηματίες

4χρονη έπαθε εγκεφαλική βλάβη από αποσμητικό, γιατί η μητέρα της έκανε ένα λάθος που κάνουν πολλοί γονείς

Κοντά στον χωρισμό Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπας Ουίλιαμ – Η μεγάλη αποκάλυψη στο βίντεο που δεν καταλάβατε