Επικό ξέσπασμα της Καινούργιου: «Έφτασα εδώ με την αξία μου – Όχι σαν κάτι άλλες που τα είχαν με ηλικιωμένους»

Κατερίνα Καινούργιου: Δημόσιο ξέσπασμα γεμάτο με υπονοούμενα

Σε ένα ακόμη ξέσπασμα προχώρησε η γνωστή παρουσιάστρια, η οποία άφησε αιχμές και πολλά υπονοούμενα για τις τηλεοπτικές καριέρες γυναικών στην τηλεόραση… Ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής της η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Τρίτης με αφορμή τα αρνητικά σχόλια που δέχεται κατά καιρούς στα social media.

Αφορμή στάθηκε η διαδικτυακή επίθεση που δέχτηκε τις τελευταίες ημέρες η Χριστίνα Μπόμπα με αφορμή τις ενδυματολογικές της επιλογές. «Ο Σάκης και η Χριστίνα είναι ένα πραγματικά αγαπημένο ζευγάρι. Τους ζηλεύω, δεν το λέω με κακία, τους θαυμάζω, μια τέτοια σχέση θέλω. Ο Σάκης την κοιτάει πάντα μέσα στα μάτια, την προσέχει. Είναι μια κοπέλα που είναι πάντα με τα παιδάκια της, χωρίς δέκα παρατρεχάμενες από πίσω όπως βλέπουμε σε κάποιες κυρίες που το παίζουν ηθικές. Τέλος πάντων μην ανοίξω το στόμα μου. Μόνη της μεγαλώνει τα παιδάκια της, ποιον ενόχλησε η κοπέλα; Τι είναι αυτά τα πράγματα, πάτε καλά;

Αναλυτικά το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου

Χριστίνα ξέρεις τι ακούω καθημερινά; Ο κόσμος δεν πάει καλά. Μου έρχονται μηνύματα στα social media “σε άφησε ο πρώην σου γιατί δεν είσαι καλή εκεί”, “πώς είσαι έτσι μωρή πλαστικομούρα”, “δεν θα κάνει ποτέ κανείς παιδί μαζί σου”. Το τι τρομακτικά σχόλια λαμβάνω καθημερινά… Γιατί τόσο μίσος; Ειδικά από γυναίκες!» είπε και αναφέρθηκε στα σχόλια που η ίδια δέχεται καθημερινά ακόμα και για προσωπικά και άκρως ευαίσθητα θέματα.

«Είδα την φωτογραφία της και την χάρηκα, πόσο κούκλα. Να πω και η κοπέλα είναι εντελώς φυσική. Και φυσική να μην ήταν όπως εγώ, γούστο μου καπέλο μου. Κανένας ηλικιωμένος κύριος δεν μου τα πλήρωσε, δεν έχω κάνει τίποτα παράνομο στη ζωή μου σε σχέση με άλλες που πλασάρονται και τα είχαν με ηλικιωμένους κύριους και τους τα πλήρωναν όλα. Με την αξία μου έχω φτάσει εδώ που έχω φτάσει και ότι έχω κάνει πάνω μου το έχω πει. Γιατί υπάρχει τέτοιος φθόνος; Βγάλτε τα εκεί που πρέπει, η Χριστίνα δεν έφταιγε σε τίποτα. Εγώ σέβομαι και αγαπώ τις γυναίκες» είπε μεταξύ άλλων.

Related posts

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φήμες: 2 φωτογραφίες αποκαλύπτουν όλη την αλήθεια για τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον

Μετά το οριστικό της τέλος: Τα είπε όλα με μια φωτογραφία η Ελένη Μενεγάκη

Δυσάρεστα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα πριν λίγο