Επιτυχημένος και διάσημος ο πεθερός του Άγγελου Λάτσιου: Αυτός είναι ο κούκλος πατέρας της Γαίας Μερκούρη

Γαία Μερκούρη: Ο διάσημος πατέρας κομμωτής από την Ολλανδία

Η Γαία Μερκούρη έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της ειδικά μετά την σχέση της με τον Άγγελο Λάτσιο. Γνωρίζουμε την μητέρα της που είναι το γνωστό πρώην μοντέλο, Δωροθέα Μερκούρη, αλλά λίγοι γνωρίζουν για τον πατέρα της.

Σε παλαιότερη συνέντευξη της η Δωροθέα Μερκούρη είχε μιλήσει για τον πρώην σύζυγο της, με τον οποίο απέκτησαν δύο κόρες, την Ηλέκτρα και τη Γαία.

«Περνάγαμε πολύ ωραία μαζί. Είναι Ολλανδός, δεν ήθελε τη γυναίκα στο σπίτι. Όταν όμως έκανα την Ηλέκτρα, αισθάνθηκε και λίγο παραμελημένος. Φύγαμε αρκετά χρόνια μετά από τη Νέα Υόρκη. Ήρθε και ο σύζυγός μου εδώ, το προσπαθήσαμε. Εγώ όμως δεν μπορούσα άλλο να μένω στην Αμερική, ήθελα να μείνω στην Ευρώπη. Ο πρώην σύζυγός μου είναι πολύ καλός σε αυτό που κάνει, έχει μεγάλη καριέρα στην Αμερική, δεν θα άφηνε τη δουλειά του για να πάει σε μια άλλη χώρα».

Ο Γουάρντ Σρεγκεχοϊρντ είναι κομμωτής στο εξωτερικό έχει συνεργαστεί με μεγάλα περιοδικά και έχει επιμεληθεί τα looks διασήμων μοντέλων, μάλιστα πρόσφατα ο ίδιος κούρεψε και τον Άγγελο Λάτσιο, γεγονός που απαθανάτισε ο γιος της Ελένης Μενεγάκη στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Γαία Μερκούρη: Αυτός είναι ο πατέρας του νεαρού μοντέλου

Related posts

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου – Η περιπέτεια στη ΜΕΘ του «Αττικόν» και τα παράπονα του βουλευτή

Τα έβαλε με την Βέφα Αλεξιάδου ο Ηλίας Μαμαλάκης – Η απάντηση της

Νέο ξέσπασμα Καλλιάνου: «Αγαπητέ μου φίλε Άδωνι… Ξέρουμε και οι δυο μας πολύ καλά τί ήταν αυτό που δεν εφαρμόστηκε»