«Επιβεβαιώθηκαν τα λεγόμενά μου. Αυτό»: Η Μαρία Κίτσου πήρε θέση για το ξέσπασμα της Ελεονώρας Μελέτη

by Τόνια Τζαφέρη

Μαρία Κίτσου: Σκληρή απάντηση στην Μελέτη

Μια “κόντρα” θα μπορούσε κανείς να πει πως έχει ξεκινήσει μεταξύ της ηθοποιού και της δημοσιογράφου, μετά τα σχόλια της Μαρίας Κίτσου σχετίζαμε τους “δημοσιογράφους – όρνια”.

Η ηθοποιός Μαρία Κίτσου που αυτήν την περίοδο βρίσκεται σε περιοδεία με την παράσταση “Ηλέκτρα του Ευριπίδη”μίλησε στους δημοσιογράφους για το ξέσπασμα της Ελεονώρας Μελέτη, προς απάντηση στην ηθοποιό μετά από αναφορά για “δημοσιογράφους-όρνια” σε συνέντευξη της στο “Πάμε Δανάη”.

«Επιβεβαιώθηκαν τα λεγόμενά μου. Αυτό»: Η Μαρία Κίτσου πήρε θέση για το ξέσπασμα της Ελεονώρας Μελέτη

Επιβεβαιώθηκαν τα λεγόμενά μου. Αυτό” απάντησε η Μαρία Κίτσου.

“Τι να πω τώρα εγώ γι’ αυτό. Είμαστε σε έναν πάρα πολύ ωραίο χώρο, γιατί να μιλήσουμε γι’ αυτά. Επιβεβαιώθηκαν τα λεγόμενά μου. Αυτό” απάντησε η Μαρία Κίτσου.

“Είμαι πραγματικά θυμωμένη με την Μαρία Κίτσου. Αυτό που περιγράφει ότι τα πάνελ κάθονται σαν όρνια να δουν πράγματα που δεν υπάρχουν δεν έχει καμία σχέση με τη δική μας δουλειά. Ο καθένας να μιλάει για τη δουλειά του. Όπως και εκείνη θεωρεί ότι όλη αυτή η έκθεση που συνοδεύει τη δουλειά της δεν την αφορά, όπου όμως να της πω να μην το παίρνει και τόσο προσωπικά γιατί αυτή τη στιγμή παίζει σε ένα σήριαλ που τρία χρόνια σκίζει σε νούμερα τηλεθέασης.

Ήταν ηθοποιός και πριν απλά το ευρύ κοινό δεν τη γνώριζε γιατί έπαιζε σε πολύ ποιοτικές παραστάσεις σε μικρά θεατράκια της Αθήνας και ήταν λογικό να μη συνοδεύεται με τέτοια έκθεση. Δεν πρέπει να αφορίζουμε έτσι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης” είχε πει η Ελεονώρα Μελέτη.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν