Έρχεται η επανένωση της δεκαετίας: Συνεργασία «βόμβα» με Γιώργο Μαυρίδη και Σάκη Τανιμανίδη σε νέα εκπομπή

Γιώργος Μαυρίδης – Σάκης Τανιμανίδης: Μαζί σε νέα εκπομπή

Όπως όλα δείχνουν ξανά φίλοι είναι ο Σάκης Τανιμανίδης μαζί με τον Γιώργο Μαυρίδη. Μάλιστα ο Γιώργος Μαυρίδης πήγε και στην βάφτιση των παιδιών του Τανιμανίδη, κάτι που κανείς δεν περίμενε.

Οι δύο άνδρες είχαν εγκάρδιο τετ-α-τετ αφήνοντας στο παρελθόν την κόντρα τους.

Ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης έγιναν γνωστοί από την εκπομπή «World Party», που σημείωσε μεγάλη επιτυχία μέσα από την τηλεόραση του ALPHA.

Μετά το τέλος του ταξιδιωτικού προγράμματος, ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης δεν μιλούσαν δίνοντας τέλος στη φιλία τους, που κρατούσε πολλά χρόνια πριν την προβολή της εκπομπής τους.

Γιώργος Μαυρίδης – Σάκης Τανιμανίδης: Κάνουν στην άκρη την κόντρα τους για μια νέα συνεργασία

Οι σχέσεις τους φαίνεται να διαταράχθηκαν λόγω διαφωνιών που είχαν για το «World Party», του οποίου η μετάδοση σταμάτησε παρά τα καλά νούμερα τηλεθέασης. Όλα αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης είναι και πάλι φίλοι εδώ και αρκετούς μήνες. Μάλιστα, ετοιμάζουν και νέα συνεργασία.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος, οι δύο άνδρες συζητούν για μία νέα ταξιδιωτική εκπομπή σαν το «World Party». Η συγκεκριμένη εκπομπή θα βγει στον αέρα είτε στο μισό της φετινής χρονιάς είτε την επόμενη σεζόν.

Related posts

Τα έβαλε με την Βέφα Αλεξιάδου ο Ηλίας Μαμαλάκης – Η απάντηση της

Νέο ξέσπασμα Καλλιάνου: «Αγαπητέ μου φίλε Άδωνι… Ξέρουμε και οι δυο μας πολύ καλά τί ήταν αυτό που δεν εφαρμόστηκε»

Δημήτρης Κόκοτας: Κατάφεραν το απίστευτο οι θεράποντες ιατροί