Έρχεται το επεισόδιο με τον Χαράλαμπο: Το Mega δίνει ακόμη ένα κομμάτι της συγκλονιστικής σκηνής με το πτώμα στο Maestro

Maestro: Το επεισόδιο που περιμένει όλη η Έλλαδα με τον Χαράλαμπο

Σε κάθε επεισόδιο του τηλεοπτικού αριστουργήματος του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, κάθε πρωταγωνιστής αφηγείται τη δική του ιστορία. Στο σημερινό επεισόδιο, 1/12/2022, έφτασε η στιγμή του Χαράλαμπου και μετράμε αντίστροφα μέχρι την ώρα προβολής.

9 επεισόδια παρέδωσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης για τον Maestro του στο Mega, επεισόδια που, ας μην ξεχνάμε έχουν ήδη πάρει τον δρόμο τους για το Netflix όπου θα κάνει πρεμιέρα στις 19/12/2022 και όπως τα παρακολουθούμε από την πρώτη μέρα, ξεπερνώντας πολύ γρήγορα τις όποιες δεύτερες σκέψεις ακολουθούν την κάθε δουλειά του έλληνα δημιουργού, είναι ξεκάθαρο ότι το καθένα είναι καλύτερο από το προηγούμενο.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επέστρεψε στην τηλεόραση (και το Mega) ύστερα από 11 χρόνια και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι ανέβασε πολύ τον πήχη στην ποιότητα των τηλεοπτικών παραγωγών. Επενδύοντας πάντα στους κατάλληλους συνεργάτες, ο σεναριογράφος, σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής του Maestro έχει και αυτή τη φορά στο πλευρό του εξαιρετικούς ηθοποιούς που σε κάνε τους εμφάνιση σε κάνουν να ανυπομονείς για την επόμενη.

Ένας από αυτούς είναι και ο Γιάννης Τσορτέκης ο οποίος έχοντας “γράψει πολλά χιλιόμετρα” στο θεατρικό σανίδι όλα αυτά τα χρόνια, μας συστήθηκε φέτος τηλεοπτικά μέσα από δυο δουλειές ταυτόχρονα καθώς εκτός από τον Χαράλαμπο στον Maestro τον βλέπουμε και ως Γιώργη στη σειρά Αυτή η Νύχτα Μένει του Alpha, όπου, για την ιστορία, διαπρέπει επίσης, σε έναν εκ διαμέτρου διαφορετικό ρόλο.

Maestro: Η πολυαναμενόμενη σκηνή του Χαράλαμπου

Τον Χαράλαμπο, λοιπόν, τον μισούν όλοι στο Maestro -εντός και εκτός μικρής οθόνης, δε- και, όπως φαίνεται, δεν αποκλείεται να έβαλαν όλοι το χεράκι τους στον φόνο του, τον οποίο έχουμε δει, αλλά μας λείπουν τα κομμάτια του παζλ μέχρι τη στιγμή που πατήθηκε η σκανδάλη της καραμπίνας που του πήρε τη ζωή.

Έχουμε ήδη παρακολουθήσει τον τρόπο με τον οποίο γυρίστηκε η συγκλονιστική σκηνή με το πτώμα του κάτω από τη θάλασσα και σήμερα βλέπουμε ακόμη ένα κομμάτι της.

Μετρώντας αντίστροφα, ιδού και το trailer για το αυριανό επεισόδιο για μία ακόμη γεύση.

Related posts

Πιάνουν τόπο οι προσευχές: Ευχάριστα νέα σήμερα για τον Δημήτρη Κόκοτα

Και όμως είναι αλήθεια: Αποθέωση την Ελένη Τσολάκη ο δισεκατομμuριούχος Έλον Μασκ

Γιατί δεν είναι σήμερα του Αγίου Γεωργίου – Πότε είναι φέτος η γιορτή